Завдання з теми: "Механічна кулінарна обробка риби"

Про матеріал
Завдання для закріплення знань здобутих на уроках виробничого навчання з теми: "Механічна кулінарна обробка риби".
Перегляд файлу

Заповнити порівняльну таблицю

з теми: " Механічна кулінарна обробка риби.

п/п

Механічна кулінарна обробка риби

Вид операції

використовується цілою

шматочки-кругляки

 на філе

 

1

Обчищення луски

 

 

 

 

2

Видалення плавників

 

 

 

 

3

Видалення нутрощів через черевце

 

 

 

4

Видалення голови

 

 

 

5

Промивання

 

 

 

6

Пластування

 

 

 

7

Видалення хребта

 

 

 

8

Нарізання на порційні шматки -кругляки

 

 

 

9

Зрізування кісток

 

 

 

10

Видалення шкіри

 

 

 

Знаком «Х» відмітьте однотипність операцій.

 

docx
Додано
3 листопада 2020
Переглядів
476
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку