Заповнити порівняльну таблицю
з теми: " Механічна кулінарна обробка риби.
№ п/п |
Механічна кулінарна обробка риби |
|||
Вид операції |
використовується цілою |
шматочки-кругляки |
на філе
|
|
1 |
Обчищення луски
|
|
|
|
2 |
Видалення плавників
|
|
|
|
3 |
Видалення нутрощів через черевце |
|
|
|
4 |
Видалення голови |
|
|
|
5 |
Промивання |
|
|
|
6 |
Пластування |
|
|
|
7 |
Видалення хребта |
|
|
|
8 |
Нарізання на порційні шматки -кругляки |
|
|
|
9 |
Зрізування кісток |
|
|
|
10 |
Видалення шкіри |
|
|
|
Знаком «Х» відмітьте однотипність операцій.