"Здоров’я і спосіб життя. Поради та рекомендації"

Про матеріал
Здоров'я і спосіб життя відносяться до фізичного та психологічного стану людини, а також до її звичок та стилю життя. Це означає, що здорове життя включає в себе правильне харчування, активність, відсутність поганих звичок і позитивні емоції. Поради та рекомендації для збереження здоров'я включають у себе ведення активного способу життя, відмову від негативних звичок, регулярні медичні перевірки та споживання збалансованої дієти.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Здоров’я і спосіб життя. Поради та рекомендації Здоровий спосіб життя - це ключ до гармонійного фізичного та психічного розвитку.

Номер слайду 2

Сучасне розуміння здоров'я

Номер слайду 3

Алгоритм дій у разі погіршення самопочуття

Номер слайду 4

Як виміряти температуру https://drive.google.com/file/d/14mqkn-pItujeNVmXFJ94dO5xyOabK759/view?t=56s

Номер слайду 5

Джерела інформації про здоров'я Надійним джерелом інформації про здоров’я, хвороби, вакцини є сайти Міністерств охорони здоров’я (МОЗ), Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), вебсайти та публікації медичних університетів і державних установ. Завітайте до лікаря з батьками, якщо маєте питання щодо свого здоров’я, або бажаєте перевірити себе. Одним із важливих джерел інформації в сучасному світі є інтернет. Та не вся інформація в інтернеті заслуговує на довіру. Деякі сайти містять недостовірні відомості.

Номер слайду 6

Твоє завдання: Перейди за посиланням: https://sites.google.com/view/bezpekaidobrobut/%D0%B6%D0%B8%D1%82%D1%82%D1%8F-%D1%96-%D0%B7%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%8F#h.gy3xyy1t43tm 2. Досліди сайт і напиши відповіді на запитання. 3. Готові відповіді сфотографуй і надішли вчителю)

ppt
Додано
4 вересня 2023
Переглядів
214
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку