Жіноча стрижка на другу довжину

Про матеріал
Жіноча стрижка на другу довжину волосся. Так як цю стрижку виконують у вертикальній площині та під певним кутом, дана стрижка підійде для тонкого волосся, яка надасть об'єм на маківці. Довжину скроневих зон майстер може контролювати самостійно, для одного клієнта - максимально додати довжини на скронях, а для іншого навпаки - скроні зробити середної довжини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Жіноча модельна стрижка

Номер слайду 2

Загальний вигляд стрижки:

Номер слайду 3

Розподіл впг на зони: Волосяний покрив голови розділити на зони: Права фронтальна;Ліва фронтальна;Верхня потилична;Нижня потилична зони.

Номер слайду 4

Стрижка нижньої потиличної зони:

Номер слайду 5

В нижньо потиличної зони відділити двома вертикальними проділами пасмо товщиною 1-1.5 см. Вичесати перпендикулярно до поверхні голови і під кутом 45 градусів в вертикальній площині на обраній довжині , зрізати дане пасмо. Це є КП для наступного пасмо. Паралельно КП відділити наступне пасмо, орієнтуючись на КП зрізати дане пасмо під кутом 45 градусів в вертикальній площині , це є КП для наступного пасма. Так пасмо за пасмом підстригти всю нижньо потиличну зону, рухаючись від центрально-вертикального проділу до вушка, в праву і ліву сторони.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Стрижка верхньої потиличної зони:

Номер слайду 8

В верхньої потиличній зони відділити двома вертикальними проділами пасмо товщиною 1-1.5 см. Вичесати перпендикулярно до поверхні голови і під кутом 90 градусів в вертикальній площині зрізати дане пасмо орієнтуючись на КП в нижньо потиличній зоні – це КП для наступного пасмо. Паралельно КП відділити наступне пасмо, орієнтуючись на КП зрізати дане пасмо під кутом 90 градусів в вертикальній площині , це є КП для наступного пасма. Так пасмо за пасмом підстригти всю верхню потиличну зону, рухаючись від центрально-вертикального проділу до согітального проділу, в праву і ліву сторони.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Стрижка правої та лівої фронтальної зони:

Номер слайду 11

Паралельно КП в верхної потиличної зони відділити пасмо, вертикальним проділом , товщиною 1-1.5 см. в правій фронтальній зоні. Вичесати до КП і орієнтуючись на нього зістригти дане пасмо під кутом 90. Всі наступні пасма , у вертикальній площині, зістригаємо орієнтуючись на “ не рухоме КП ”, так рухаємось пасмо за пасмом до крайової лінії росту волосся. Аналогічно стрижемо ліву фронтальну зону.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Окантування чілки: Виконати окантування косої чілки. Виконати окантування у обличчя , з’єднуючи праву та ліву скроневі зони в зону чілки.

Номер слайду 14

Укладання волосся: За допомогою плоскої, круглої щітки та фену виконати укладання волосся.

Номер слайду 15

Персоніфікація стрижки: За допомогою методів “ пойтинг ”, “слайсинг” виконати персоніфікацію стрижки. Допрацювати та перевірити окантування потилиці, скронь та чілки.

Номер слайду 16

Загальний вигляд стрижки:

Номер слайду 17

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
20 лютого 2023
Переглядів
306
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку