Звіт " До дня юного натураліста"

Про матеріал
З метою формування у учнів екологічної культури, залучення її до практичної природоохоронної роботи та інших біологічних напрямків у вересні 2018 року у взяли участь учні.
Перегляд файлу

Звіт

про участь Діанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Волноваської районної ради Донецької області

«День юного натураліста»

 

    З метою формування у учнів екологічної культури, залучення її до практичної природоохоронної роботи та інших біологічних напрямків у вересні 2018 року у  взяли участь учні.

   Учні та педагогічні працівники закладу провели численні масові заходи з нагоди святкування «Дня юного натураліста». Серед них: дослідження, впорядкування та благоустрій територій навчальних закладів; пропагандистська робота – проведення в класах та гуртку виховних годин, конференцій з питань охорони природи та збереження біорізноманіття; проведення виставок дарів осені та малюнків; екскурсії в природу для ознайомлення з флорою та фауною рідного краю.

   Екологічний гурток «Юні охоронці природи» (керівник Шкред О.В.) проводить значну роботу з екопросвіти і поширення екологічних знань як в середовищі учнів, так і серед батьківської громадськості. Члени екологічного гуртка не лише отримують теоретичні знання, а й займаються практичною роботою зі збереження довкілля - проведення акції «Чисте подвір’я», рейду «Зробимо чисті вулиці й оселі, щоб наше село було веселе», акції по озелененню школи та класів.

     З 20 по 30 вересня  2018р.  були проведені наступні заходи: за участю учнів школи пройшло відкриття екологічного тижня, присвяченого «Дню юного натураліста»; виставка малюнків „Краса рідного края” ; під керівництвом класних керівників проведена операція "Чисте подвір'я";  проведена  вікторина  на  тему:   "Знай,   люби, оберігай";взяли участь в уроці - круглому столі: "Хімічне забруднення   довкілля"; конкурс " На кращу поробку з природного матеріалу"; конкурс малюнків "Здорова планета - щасливі діти"; впорядкування та благоустрій території школи, пам’ятників, футбольного поля, парку в селі;  екскурсії в природу для ознайомлення з флорою та фауною рідного краю.

   «День юного натураліста» – акція, участь у якій дає можливість молодому поколінню долучитися до прекрасної справи –  вивчення та охорони природи

рідного краю, а також визначитися у професійному плані і впевнено крокувати до майбутнього.

 

 

 

 

Фотозвіт

 

 

C:\Users\Ольга\Downloads\MyCollages (4).jpg

 

 

 

 

C:\Users\Ольга\Downloads\MyCollages (5).jpg

docx
Пов’язані теми
Екологія, Інші матеріали
Додано
18 травня 2019
Переглядів
2661
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку