Звіт про проведення Тижня іноземних мов

Про матеріал
Проведення предметного тижня є складовою частиною навчально-виховного процесу. Даний матеріал сприяє підвищенню рівня знань здобувачів освіти і розвитку в них інтересу до вивчення іноземної мови, а також розвитку їх творчих здібностей.
Перегляд файлу

                                             

 

 Звіт про проведення тижня іноземних мов

 з 22 листопада по 26 листопада 2021 року

 

                      Картинки по запросу тиждень англійської мови     C:\Users\Vision\Desktop\images (2).jpg

                                             План проведення тижня  іноземних мов

                                                                 Понеділок   22.11.

1.Відкриття тижня. Ознайомлення з планом роботи.

                                                                   Вівторок   23.11.

1.Фоторепортаж:калейдоскоп  свят в Німеччині  та Великобританії.

                                                                     Середа     24.11.

1.Історія виникнення Адвентських календарів – відеоекскурс.

2.Мастер-клас з виготовлення  Адвентських календарів.

                                                                      Четвер   25.11.

1.Інтерактивна гра Quizlet (для смартфонів).

                                                                       П′ятниця  26.11.

1.Виставка Адвентських календарів.

2.Підведення підсумків тижня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     З 22 листопада по 26 листопада 2021 року в Білківському професійному аграрному ліцеї проходив   «Тиждень іноземної мови». Проведення предметного тижня є складовою частиною навчально-виховного процесу і сприяє підвищенню рівня знань здобувачів освіти і розвитку в них інтересу до вивчення іноземної мови, а також розвитку їх творчих здібностей.      

  При організації та проведенні предметного тижня викладачі іноземної мови керувалися інтересами і потребами ліцеїстів, враховували їх вікові та психологічні особливості. Вибір заходів визначався можливістю реалізації міжпредметних зв'язків, так як у ліцеї ведеться викладання двох іноземних мов: англійської та німецької.

    План заходів експонувався на дошці оголошень навчального закладу. Він складався з урахуванням реальних комунікативних потреб учнів,  і його зміст відповідав таким вимогам, як комунікативно-спонукальна спрямованість, інформативність, освітня цінність і доступність. C:\Users\Vision\Desktop\звіт тижня іноземної\изображение_viber_2021-11-24_12-14-01-054.jpg

   Заходи тижня були присвячені темі свят у Німеччини та Великобританії. Було створено позитивний  емоційний фон, щоб учні відчули атмосферу свята.

Тиждень включав різноманітні конкурси, ігри, презентації, мастер класи з виготовлення Адвентських календарів, перегляд фільмів на мовах оригіналу. Викладачі іноземних мов прагнули, щоб тематика заходів була цікавою та пізнавальною.

 

 

C:\Users\Vision\Desktop\звіт тижня іноземної\изображение_viber_2021-11-24_11-55-15-889.jpgC:\Users\Vision\Desktop\звіт тижня іноземної\изображение_viber_2021-11-24_11-55-15-587.jpg

 

    Родзинкою Тижня став відкритий урок англійської мови, на якому учні поглибили свої знання традицій та свят України.  Поставлені завдання були виконані. Створено умови для самовираження учнів як в інтелектуальному, так і в емоційному планах. Реалізовано навчальні (повторення, активізація отриманих знань і умінь), і виховні (повага до іншомовної культури), і розвиваючі (розширення кругозору, отримання нової інформації), і комунікативні завдання.

 

C:\Users\Vision\Desktop\звіт тижня іноземної\изображение_viber_2021-11-24_11-55-13-885.jpgC:\Users\Vision\Desktop\звіт тижня іноземної\изображение_viber_2021-11-24_11-55-14-125.jpg

     В цілому, Тиждень іноземної мови дозволив активізувати діяльність учнів, стимулювати їх подальшу роботу, придбати нові і вдосконалювати вже набуті навички самостійної роботи. Цей період став одним з цікавих епізодів ліцейного життя, насичений різноманітними подіями, які сприяють розвитку інтересу в здобувачів освіти до вивчення іноземних мов.  

C:\Users\Vision\Desktop\звіт тижня іноземної\изображение_viber_2021-11-25_11-37-56-007.jpgC:\Users\Vision\Desktop\звіт тижня іноземної\изображение_viber_2021-11-25_11-38-43-998.jpg

docx
Додано
18 травня 2022
Переглядів
684
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку