Звіт роботи під час карантину

Про матеріал
Зразок звіту роботи вчителя української мови і літератури, який може бути використаний під час дистанційного навчання
Перегляд файлу

Звіт про дистанційне навчання

в Ставчинецькій гімназії

 

  Я, Андріїшина Тетяна Михайлівна, вчитель зарубіжної літератури з 12.03 по 29.05.2020 року проводила уроки зарубіжної літератури за допомогою дистанційного навчання. Мною було розроблено ряд завдань для учнів 5-9 класів і надіслано їм у групи  Viber. Це дало можливість   проконтролювати діяльність учнів під час карантину і надати консультації з незрозумілих питань.

Завдання отримувалися в електронному варіанті, при потребі доповнювалися посиланнями або додатковими нотатками, які наштовхували учнів на самостійну діяльність.  Робота виконувалась з підручника, додаткової літератури, онлайн- платформ та переглядів  матеріалу з You Tube — каналів та додаткових ресурсів.

  Я, намагалася залучити учнів до активної співпраці, де вони мали створювати різні тести, зображати улюблені фрагменти твору, описувати і обговорювати прочитаний текст, перевтілюватися в головних героїв, писати їм листи, або, навпаки, отримувати від них відповіді, доповнювати та продовжувати текст та інше. Учні віддавали перевагу переглядам кінофільмів, якщо ж не було такої можливості, то текст ( якщо його не було в підручнику) опрацьовувався в електронному варіанті.

  Крім того учням пропонувалися тести з платформи “На урок”, де учні мали можливість пройти тестові завдання і одразу перевірити свої знання.

  Контрольні роботи пропонувалися також у відповідних групах, проте відповіді учні надсилали на особисту електронну, або сторінку в Viber.

 Всі роботи виконанні учнями зберігаються у вчителя, як результат виконання навчальної програми протягом карантину.

  Крім того мною були пройдено курси: “Критичне мислення”, “Осмисленні, переосмисленні”, “Психологія стресу”, “Інформаційні навички”.

  Розроблено ряд уроків на платформі “На урок”, за  які теж отримано сертифікати і грамоти. 

doc
Додано
15 серпня 2020
Переглядів
320
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку