Звіт тижня англійської мови

Про матеріал
Звіт містить тематику всіх заходів , що проводилися протягом тижня. Також вказано його мету та результативність.
Перегляд файлу

                                 Звіт тижня англійської мови

Метою проведення тижня було удосконалення знань, вмінь і навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів, розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків, виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається.

 Понеділок розпочався з радіо лінійки, на якій учнів ознайомили з планом тижня. Учні закладу брали участь в конкурсі розмальовок, переглядали англомовні мультики (4-Б), знайомилися з англійською мовою в світі анімації (1-А- 1-Б кл.), здійснювали віртуальну екскурсію по визначних місцях Лондона (4-А). В 3-А класі було проведено захід «In the world of wonderful English». У 8-А та 8-Б класах пройшов день фільмів іноземною мовою.

У вівторок серед учнів 2-А класу відбувся конкурс  “In the world of animals». Учні 2-Б кл. брали участь в конкурсі розмальовок «My favourite animal». В 6-А класі була проведена гра «Ukraine is our country». Одинадцятикласники  брали участь в марафоні «Teens Marathon».

У середу було проведено інтелектуальні перегони  «Merry race» серед учнів 5-Б клас, 6-Б клас брав участь в грі – презентації «Who knows English best of all». В 5-А класі відбулось інтелект-шоу «Funny English», Учні 7-х класів змагалися в конкурсі на найкращу стінгазету «Wonderfull language». Також проводились конкурси пазлів та кросвордів та листівок до Дня святого Валентина.

 В четвер учні закладу подорожували. Зокрема 1-ші класи змагалия в грі – подорожі «ABC- Land» 4-й клас шукав скарби під час гри  “Treasure Hunt». 7-Б клас здійснив віртуальну подорож по Лондону. Також , з метою перевірки знань у чнів з англійської мови, для учнів 3-А та 3-Б класів були проведені інтелектуальні квести.

В п’ятницю учні 9-Б класу розгадували інтелектуальний QR квест  “Don’t worry be happy». Хлопці та дівчата 6-Б класу змагалися в грі «Boy’s and girl’s battle». Інтелект –шоу «Who are good at English?» згуртувало дві підгрупи 10 класу. 

 Мета тижня була досягнена, адже діти отримали естетичне задоволення, поглибили знання з англійської мови та спробували свої сили в різноманітних конкурсах.

 

 

docx
Додано
13 вересня 2021
Переглядів
263
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку