звіт тижня сприяння здорового способу життя «Без здоров’я немає щастя»

Про матеріал
«Тиждень здоров'я» в школі допомогає учням осягнути глибину проблеми, усвідомити, що здоров'я включає різні компоненти, виявити першопричини порушення здоров'я, набути знань та вмінь, які сприятимуть збереженню фізичного, соціального й психічного здоров'я.
Перегляд файлу

Звіт

Філії Дружелюбівський НВК

КЗ «Добровеличківське НВО»

про проведення Тижня сприяння здорового способу

 

життя та БЖ «Без здоров’я немає щастя»

 

З 11 по 15лютого 2019 року в нашому навчальному закладі  проходив Тиждень сприяння здорового способу життя «Без здоров’я немає щастя»

 

Безцінний скарб,

Що ми здоров'ям звемо

Із юних літ нам треба берегти,

Адже нічого більше нам не треба,

Щоб тільки всі здорові були ми!

Здоров'я школярів багато в чому залежить від їхніх теоретичних знань і практичних навичок, які сприяють збереженню здоров'я. На даний момент школа відіграє велику роль у розвитку здоров'я дитини, її ставлення до свого здоров'я, реальних дій і вчинків, які створюють умови для набуття здорового способу життя.

«Тиждень здоров'я» в школі допомогає  учням осягнути глибину проблеми, усвідомити, що здоров'я включає різні компоненти, виявити першопричини порушення здоров'я, набути знань та вмінь, які сприятимуть збереженню фізичного, соціального й психічного здоров'я.

Заходи, які проводяться впродовж «Тижня здоров'я» формують в учнів прагнення до постійного покращення свого способу життя та виховують свідоме ставлення до свого здоров'я.

Під час проведення тижня були використані різноманітні методи роботи.

Зокрема класні керівники провели з учнями бесіди відповідно тематиці тижня: «Азбука здоров’я», «Профілактика простудних захворювань», «Наші вірні друзі» та консультації для батьків: «Як навчити дитину здорового способу життя».

I:\позакласна робота\тижні БЖ\тиждень здоров&я\тиждень Здор Спос Життя\фото\20190213_121506.jpg

Учні початкових класів(класоводи Божемовська В.А., Дубовська Л.М.) взяли участь у вікторині: «Що я знаю про здоров’я» і склали пам’ятку: «Правила здорового способу життя».

I:\позакласна робота\тижні БЖ\тиждень здоров&я\тиждень Здор Спос Життя\фото\сми.jpg

Протягом тижня проходив  конкурс фотографій, малюнків і плакатів: «Я обираю здоров’я»(вчитель образотворчого мистецтва Біктіміров С.В.).

I:\позакласна робота\тижні БЖ\тиждень здоров&я\тиждень Здор Спос Життя\фото\20190213_121437.jpg I:\позакласна робота\тижні БЖ\тиждень здоров&я\тиждень Здор Спос Життя\фото\20190214_083509.jpg

Учнями 5-6 класів(кл. керівники Сіденко Н.П, Борщевська Л.В.) була створена збірка загадок, прислів’їв, ребусів, кросвордів про здоров’я: «Здоров’я» означає життя!»

Відвідувачі групи продовженого дня (вихователь ГПД Насулич Л.П.) з цікавістю переглянули відеоролики: «Режим дня» і «Дотримання норм харчування». Після чого активно обговорили побачене і розробили свій власний «Режим дня».

I:\позакласна робота\тижні БЖ\тиждень здоров&я\тиждень Здор Спос Життя\фото\20190212_132950.jpg

 

Шкільний парламент провів гру-турнір для 5-6 класу «Обереш здоров’я – матимеш майбутнє».

I:\позакласна робота\тижні БЖ\тиждень здоров&я\тиждень Здор Спос Життя\фото\20190213_121244.jpg

 

В шкільній бібліотеці (бібліотекар Гетенко Н.В.) учні могли  ознайомитись із виставкою літератури на тему: «Зроби свій вибір».

 Старшокласники взяли участь у диспуті: «Бути здоровим – це здорово!».

За активну участь у проведенні тижня всі учні на підсумковій лінійці були нагороджені подяками та грамотами.

Всі заходи під час тижня були проведені на належному рівні. Кожен день був цікавим, корисним та різноманітним. Заходи дали дітям достатньо знань щодо бережливого ставлення до свого здоров’я та оточуючих людей.

Сьогодні проблема здоров'я дитини, її уміння захистити себе в навколишньому середовищі була і залишається актуальним питанням у системі виховання молоді. Ми, дорослі, повинні вчити дітей, як їм жити у світі, який ми створили та передаємо у спадок.

 

Завідувач філії                                                          Брага Т.Л

 

 

docx
Додано
30 серпня 2019
Переглядів
8642
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку