"Звіт виховної роботи педагога-організатора за І семестр"

Про матеріал
Звіт про виховну роботу за І семестр є важливою складовою діяльності будь-якого навчального закладу. Цей звіт відображає широкий спектр виховних заходів, спрямованих на формування гармонійно розвиненої особистості учнів. Звіт – це не просто документ, а інструмент, який може допомогти у власному професійному зростанні та покращенні якості виховної роботи, стати корисним для обміну досвідом та взаємного вдосконалення.
Перегляд файлу

 

 

 

 

 

 

"Виховання – це те, що залишається після того, як забуто всі уроки." - Бетті Фрідан

Ця цитата підкреслює, що сутність виховання полягає у формуванні цінностей, поглядів та характеру, які залишаються з людиною назавжди, незалежно від того, які конкретні знання може вона забути.

Виховання в Тейсарівській гімназії має важливе значення, оскільки це період активного розвитку особистості, формування цінностей та здобуття навичок, які стануть основою для майбутнього.

Здобувачі освіти активно усвідомлюють світові цінності і тому важливо надати можливість розвивати в них поняття відповідальності, толерантності та етичних норм.

Учні нашої гімназії виявляють свої інтереси та потреби. Важливо створювати умови для розвитку їхніх талантів, ініціативи та креативності.

Гімназійна освіта не тільки передає знання, а й навчає учнів розв'язувати проблеми, співпрацювати та приймати важливі рішення.

Гімназія - це місце, де учні вчаться спілкуватися, вирішувати конфлікти, розуміти та підтримувати один одного.

Важливо навчити молодь бути активними членами суспільства, розуміти важливість участі у громадських справах та відповідальності за свій внесок у життя громади.

У гімназії виховання стає фундаментом для розвитку учнів як особистостей та підготовки їх до життя у сучасному суспільстві. Це надзвичайно важливий етап у формуванні майбутнього кожного учня.

Проведення Дня знань - це чудова можливість підкреслити важливість освіти та навчання як основи для майбутнього успіху учнів.

Нагадуванням учням про важливість співжиття, толерантності та миру у світі є День Миру.

"Єдиний урок з безпеки" спрямований на підвищення обізнаності учнів щодо питань безпеки, що є надзвичайно важливим в сучасному світі.

Руханки на свіжому повітрі, коридорі -  важливість здорового способу життя та безпеки дітей через активність та руханки.

Збір коштів на ЗСУ,  #СміливаГривня, Щедрий вівторок, малюнки, збирання пластикових корочків  - важливий крок у підтримці військових та заслуговує на повагу, показуючи важливість патріотизму та допомоги військовим. Вітальні листівки до Дня Захисника виявляють подяку та підтримку захисникам країни.

У День похилого віку, при зустрічі з пані Марією, важливо пам'ятати про важливість поваги до старшого покоління та відкривати для учнів світ досвіду та мудрості людей похилого віку.

"Ми – нащадки козаків" – розважальна програма дає можливість нагадати про спадщину та традиції свого народу, підкреслює  важливість патріотизму та національної свідомості.

Фоточелендж «Мій улюбленець – найкращий» - підкреслює важливість тварин у нашому житті.

Протягом семестру проводились Молебні спрямовані на формування духовних цінностей та підтримку духовного розвитку учнівської спільноти.

Всесвітній день усмішки це чудова можливість підняти настрій та підкреслити важливість позитивних емоцій у повсякденному житті.

Вітання з Днем працівників сільського господарства України - вшанували й відзначили важливу роль працівників сільського господарства в розвитку нашої країни. Подякували      пану Богдану Деньковичу та всім працівникам за їхній невтомний внесок у забезпечення продовольства та розвиток сільських територій.

Міжнародний урок доброти спрямований на виховання почуття відповідальності та любові до тварин, навчає дітей поважати життя навколо себе.

#тияк #руханкасили Проект  спонукає до фізичної активності та підтримки здорового способу життя.

Урок волонтерства вчить дітей приймати активну участь у справах, що мають значення для громади.

Тиждень початкових класів спрямований на створення спеціальної атмосфери для молодших учнів та підтримку їхнього адаптування до шкільного життя.

Брейн-ринг «Дружба з дорожніми знаками» - спосіб навчити дітей правилам безпечної поведінки на дорозі.

Тренінг "Бути доброчесним = бути успішним"  наголошує на важливості чесності та доброчесності у формуванні успішної особистості.

Поїздка до Львова розширює горизонти учнів та вчить пізнавати культуру та історію нашого краю.

Анкетування #булінгу_СТОП! - спрямоване на створення безпечного та дружнього середовища для учнів.

Візит інспекторів ювенальної превенції та поліції  - важлива частина програми профілактики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту учнів.

Конкурс малюнку «Заощаджую на мрію» - спосіб стимулювати творчість та фінансову грамотність серед учнів.

Пам'ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО  і День Гідності події важливі для вшанування пам'яті героїв, що віддали своє життя за свободу та гідність.

Виховна година «Вільні, бо гідні» розповідаємо учням про важливість гідності та свободи, а також вшановуємо подвиги та цінності, на яких ґрунтується сучасна Україна.

Ініціатива #ТолокаСтійкості  спрямована на формування стійкості та витримки серед учнів у складних ситуаціях.

Учнівське самоврядування проявило ініціативу у виставці дитячих малюнків «Школа, що зрощує гідність».

Розмальовки «Яка твоя гідність» надихають наших вихованців на гідні, добрі справи.

Під час участі у фестивалі «Розмалюй сердечко» здобувачі освіти висловлювали свої емоції та почуття через мистецтво, а також стимулювали підтримувати доброчесні та гідні поступки серед учнів.

Відео-вітання з Днем Гідності спрямоване на підтримку всіх, хто стоїть за українськими цінностями та гідністю.

Здобувачі освіти повинні цікавитись історією рідної держави, знати елементи захисту українських банкнот. Віртуальна екскурсія - музей грошей.

У міні-сценці до Дня пам'яті жертв Голодомору 1932-33 років вшановуємо пам'ять про трагедію та тих, хто страждає.

#ЩедрийВівторок вчить учнів цінності щедрості та допомоги іншим.

Флешмоб "Лапка підтримки"- акція спрямована стимулювати співчуття та підтримку учнів один одного, показуючи важливість спільності та підтримки до тварин.

"З добром у серці, з Україною в душі" - заняття, де здобувачі освіти висловлюють свої почуття та розуміння значення добра та національної гордості.

Акція "Збираємо кришечки" виховує в учнів усвідомлення важливості екологічної свідомості та соціальної відповідальності.

Свято Миколая піднімає настрій учням та створюється святкова атмосфера в школі.

День Збройних Сил України - вшановуємо військову службу та підтримуємо військових, які працюють на благо країни.

#Всесвітній_День_Української_Хустки – фото-флешмоб для вшанування та підтримки української культури та традицій.

Спортивно-масовий захід "Олімпійське лелеченя" - фізичне здоров'я та спортивна активність учнів через спортивні ігри та змагання.

Наша гімназія отримала подяку за популяризацію турботи про ментальне здоров’я серед дітей та молоді.

Грамота від Національного банку України.

Чаювання «Лідери полюбляють чай» - можливість зблизити учнів та підтримати їх у формуванні лідерських якостей та вмінь.

docx
Додано
28 грудня 2023
Переглядів
1056
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку