Звіт заступнка з навчально виховної роботи в Межирічквській філії Голованівського ліцею ім.. Т.Г.Шевченка про проведення тижня знань безпеки життєдіяльності з теми:"Правила дорожні

Про матеріал
Звіт заступнка з навчально виховної роботи в Межирічквській філії Голованівського ліцею ім.. Т.Г.Шевченка про проведення тижня знань безпеки життєдіяльності з теми:"Правила дорожні- корисні для кожного!"
Перегляд файлу

Звіт заступнка з навчально виховної роботи в Межирічквській філії Голованівського ліцею ім.. Т.Г.Шевченка про проведення тижня знань безпеки життєдіяльності з теми:"Правила дорожні- корисні для кожного!"

З 11 по 15 вересня 2023 року в Межирічківській філії Голованівського ліцею ім.. Т.Г.Шевченка було  проведено Тиждень знань безпеки дорожнього руху"Правила дорожні- корисні для кожного!" з метою формування в учасників освітнього процесу свідомого ставлення до свого життя і здоров'я, опанування ними життєвих навичок безпечної поведінки в повсякденному житті та в разі виникнення надзвичайних ситуацій.

У МОН рекомендують провести бесіди з батьками учнів, зокрема акцентувати їхню увагу на захисті життя та здоров’я дітей у процесі дорожнього руху, засвоєння ними норм безпечної поведінки, а також провести цикл заходів із практичних навичок поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів тощо.

Класні керівники 1-4, 5-9 класів провели ряд виховних бесід, тренінгів, дискусій. Діти розгадували кросворди, загадки, виконували цікаві завдання в групах; в ігровій формі повторили ПДР, створювали алгоритм дій при ДТП, провели командну гру онлайн; переглянули відео “Правила дорожнього руху”, обговорили ситуації, які можуть трапитись на дорозі; розгадували ребуси, знаходили помилки в діях порушників дорожнього руху, розподіляли дорожні знаки; протягом тижня діти виготовляли лепбук по правилах дорожнього руху.

Відеоматеріали всеукраїнського уроку з безпеки дорожнього, використанні під час проведення заходів тижня знань безпеки дорожнього руху в Межирічківській філії на тему: "Правила дорожні- корисні для кожного!"

 

 

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLQ_Dq_YhTbX4EDMAM8en2jAllVXZ2motA

https://mamabook.com.ua/dutyachi-virshi-pro-pravula-doroznuogo-ruhu/

http://doshkolenok.kiev.ua/skazki-legendy/484-pravyla-dorognjogo-ruhu.html

http://goodhouse.com.ua/poradi/14199-zagadki-po-pdr-z-vidpovidyami-dlya-ditej-doshkilnogo-viku-pro-svitlofor-dorozhni-znaki-pishoxoda-ta-perexid-trotuar-dorogu-dorozhnij-rux-transport-krashhij-zbirnik.html

http://ped-kopilka.com.ua/blogs/kryuchkovoi-svetlany/zagadki-po-prailam-dorozhnogo-dvizhenija.html

Дата

Захід

Відповідальна особа

понеділок

11.09.2023

Дидактична гра "Дорожній рух- наш друг" – 3 клас

Оформлення інформаційного стенду" Правила велосипедиста"

Екскурсія " Ми пішоходи" – 1 клас

Педагог-організатор

Класні керівники

Вівторок

12.09.2023

Зустріч здобувачів освіти 1-4 та 5-7 класів з інспектором з ЮП СП Голованівського РВПГУНП в кіровоградській  області лейтенантом поліції Віннік Катериною Олегівною та старшим інспектором з ДПЛ Голованівського РВП ГуНП в Кіровоградській області старшим сержантомГнєдовою Юлією Сергіївною на тему «Дотримання правил дорожнього руху»

Педагог-організатор

Середа

13.09.2023

Ляльковий театр"Пригоди Лисички на дорозі»( дитячий садок)

Виготовлення дорожніх знаків. Практичне заняття "Розберись у ситуації» - 6 клас

Усний журнал"Дорожні знаки"- 2 клас

Інтерактивна гра «Живи цікаво та безпечно» - 5 клас

Педагог-організатор

Класні керівники

Четвер

14.09.2023

Брейн-ринг »Правила дорожні повинен  знати кожний» - 7 клас

бесіда з елементами вікторини «Безпека на дорозі- безпека в житті» - 9 клас

Класні керівники

П’ятниця

15.09.2023

Гра-вікторина «Усім потрібно пам’ятати, що на дорозі не потрібно жартувати» - 8 клас

Практичне заняття «Надання першої домедичної допомоги при ДТП»

Медична сестра

Класні керівники

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
18 вересня 2023
Переглядів
94
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку