Алгоритм приготування венегрету овочевого

Про матеріал
Опорний конспект " Приготування вінегрету овочевого"з теми "Приготування холодних страв і закусок".Матеріал до уроків виробничого навчання за професією "Кухар".
Перегляд файлу

АЛГОРИТМ  ПРИГОТУВАННЯ ВІНЕГРЕТУ ОВОЧЕВОГО

       

               

 

                  

             

                      

 

НЕВІДМІННОЮ СКЛАДОВОЮ ВІНЕГРЕТУ Є БУРЯК ВАРЕНИЙ

ВИХІД САЛАТУ – 100, 150, 500 Г

ТЕМПЕРАТА ПОДАЧІ – 12 – 14 С

doc
Додав(-ла)
Лецюк Любов
Додано
19 травня 2020
Переглядів
822
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку