Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Лецюк Любов
Розробки та тести
Знайдено 52 матеріала
doc
. ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ з теми «Страви і гарніри з запечених овочів»
16 листопада 2021
doc
. ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ з теми «СТРАВИ І ГАРНІРИ З СМАЖЕНИХ ОВОЧІВ У ФРИТЮРІ»
16 листопада 2021
doc
ЗАПИТАННЯ І ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЮ з теми «Страви і гарніри з картоплі, овочів і грибів»
16 листопада 2021
doc
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ з теми «СТРАВИ І ГАРНІРИ З ТУШКОВАНИХ ОВОЧІВ І ГРИБІВ».
16 листопада 2021
doc
КУХАРЮ НА ЗАМІТКУ: що треба знати при приготуванні страв з овочів
16 листопада 2021
doc
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ з теми «Страви і гарніри з припущених овочів» Правила припускання овочів.
16 листопада 2021
doc
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ з теми «Страви і гарніри з смажених овочів»
6 травня 2021
doc
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ з теми «Страви і гарніри з варених овочів»
6 травня 2021
doc
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ з теми « Страви і гарніри з картоплі, овочів і грибів» Значення страв і гарнірів з овочів у харчуванні людини. Процеси, що відбуваються в овочах під час теплової к
6 травня 2021
doc
ФРАГМЕНТ №2 СПОСОБИ ТЕПЛОВОЇ КУЛІНАРНОЇ ОБРОБКИ ПРОДУКТІВ
6 травня 2021
doc
ФРАГМЕНТ №1 СПОСОБИ ТЕПЛОВОЇ КУЛІНАРНОЇ ОБРОБКИ ПРОДУКТІВ
6 травня 2021
docx
ЗАПИТАННЯ І ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПОВТОРЕННЯ З теми « ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ЯЄЦЬ»
19 березня 2021
doc
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ З ТЕМИ «СТРАВИ З ЯЄЦЬ» КЛАСИФІКАЦІЯ СТРАВ З ЯЄЦЬ
19 березня 2021
doc
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ з теми «Смажені страви з яєць»
19 березня 2021
doc
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ З ТЕМИ «Варені страви з яєць»
19 березня 2021
doc
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ З ТЕМИ «СТРАВИ З ЯЄЦЬ» Підготовка яєць і продуктів їх переробки до кулінарної теплової обробки. Процеси, що відбуваються в яйці при тепловій обробці
19 березня 2021
docx
Картки опитування з теми "Приготування страв з м'яса та сільскогосподарської птиці".
16 січня 2021
doc
Корисні поради кухарю при приготуванні страв з овочів.
16 січня 2021
doc
Запитання для повторення з теми "Приготування страв з риби та нерибних продуктів моря".
16 січня 2021
doc
Фото- Алгоритм.Способи формування вареників.
16 січня 2021
doc
Опорний конспект з теми "Страви і вироби з тіста.Вареники"
16 січня 2021
doc
Фрагмент виконання алгоритму приготування салатів.Самостійна робота учнів.
20 травня 2020
doc
Тестові питання з теми "Приготування холодних закусок, салатів з м'яса та риби".
20 травня 2020
doc
Технологічні картки на салати "Столичний", "М'ясний", " Оселедець під шубою"
20 травня 2020
doc
Алгоритм приготування салатів з додаванням м'яса, риби .
20 травня 2020
doc
Фрагменти з основних правил охорони праці,гігієни та санітарії
20 травня 2020
doc
Основні правила охорони праці, гігієни та санітарії.Опорний конспект
20 травня 2020
doc
Технологічні картки на страви до теми "Приготування салатів"
19 травня 2020
doc
Алгоритм приготування венегрету овочевого
19 травня 2020
doc
Опорний конспект "Класифікація бутербродів"
19 травня 2020
doc
Опорний конспект "Класифікація холодних страв і закусок".
19 травня 2020
doc
Питання для контролю знань учнів з теми "Приготування холодних страв і закусок".
19 травня 2020
doc
Опорний конспект з теми: "Страви і вироби з борошна". Технологічні властивості борошна.
12 травня 2020
doc
Цікавинки про гарбуз.
12 травня 2020
doc
Опорний конспект з теми: "страви і вироби з борошна". Приготування галушок. Приготування локшини домашньої.
12 травня 2020
doc
Питання для повторення з теми: "Приготування страв з січеного натурального м'яса і котлетної маси. Страви з субпродуктів".
12 травня 2020
docx
Опорний конспект з теми: "Страви з яєць". Хімічний склад і харчова цінність яєць.Класифікація яєць,продукти їх переробки
12 травня 2020
docx
Тестові завдання з теми: "Приготування страв і гарнірів з овочів т грибів".
13 квітня 2020
doc
План уроку виробничого навчання з теми: "Приготування та формування пельменів м'ясних,чебуркків. Вимоги до якості, відпуск".
13 квітня 2020
doc
Омлет,найпопулярніша страва. Історична довідка.
13 квітня 2020
doc
Опорний конспект з теми "Страви і вироби з борошна". Харчова цінність страв і виробів з бюршна. Зміни, що відбуваються у борошні при замішуванні тіста і випіканні виробів".
13 квітня 2020
doc
Питання для контролю знань учнів з теми:"Приготування страв з м'яса, сільскогосподарської птиці та субпродуктів". "Тушковані м'ясні страви", "Запечені м'ясні страви".
13 квітня 2020
doc
Опорний конспект"Асортимент напівфабрикатів з рибної котлетної маси".
9 квітня 2020
doc
Технологічні картки на страви "Суп картопляний з галушками", "Суп картопляний з грибами".
7 квітня 2020
doc
"Перші страви. Значення перших страв у харчуванні, їх класифікація. Заправні перші страви". Опорний конспект з теми "Приготування перших страв".
7 квітня 2020
doc
Запитання для повторення з теми "Приготування страв з м'яса, сільскогосподарської птиці та субпродуктів "
7 квітня 2020
doc
Опорний план - конспект"Алгоритми виконання робіт з розбирання риби на чисте філе, приготування котлетной маси" з теми "Приготування рибних напівфабрикатів"
1 квітня 2020
doc
Технологічні картки на вироби "Профітролі", кільця заварні"Повітряні", "Булочка заварна з вершками".ні
25 березня 2020
docx
План уроку виробничого навчання з теми "Приготування тіста заварного, виробів та страв з нього.Вимоги до якості."
25 березня 2020
doc
Технологічна картка, інструкційна картка на страву "Філе смажене в сухарях".
25 березня 2020
«
1
2
»
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!