"Аналітична довідка про підсумки конкурсу імені Петра Яцика"

Про матеріал
Аналітична довідка про підсумки проведення шкільного етапу конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика в 2023 році
Перегляд файлу

 

Аналітична довідка про підсумки проведення І шкільного

етапу ХХІУ Міжнародного конкурсу

з української мови ім. Петра Яцика

у 2023/2024 навчальному році

 

Відповідно до наказу по школі   від жовтня 2023 року «Про проведення І (шкільного) етапу ХXІУ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика», з метою сприяння утвердження статусу української  мови  як  державної,  піднесення її престижу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови свого народу, 27 жовтня  у школі був проведений І шкільний етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика

 В шкільному етапі брали участь 47 учні 3- 11 класів.

На належному рівні була проведена організаційна робота. Вчителями 3-11 класів були складені завдання для конкурсу, забезпечена секретність їхнього змісту до моменту оприлюднення. Творчі роботи мали теми, пов’язані, зокрема з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню нації, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави). Комплект конкурсних завдань був складений відповідно до діючих навчальних програм та охоплював вивчений  учнями матеріал за попередні роки навчання. З питання проведення конкурсу, повноважень членів оргкомітету і журі з керівниками методичних об’єднань вчителів початкових класів та суспільно-гуманітарного циклу було проведено оперативну консультацію. Оргкомітет та члени журі підвели підсумки конкурсу та здійснили аналіз виконання учнями завдань.

І (шкільний) етап  Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика допоміг учням продемонструвати свої здібності, вчителям виявити школярів, які будуть представляти школу на ІІ  етапі ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Результати конкурсу наведені в таблиці.

 

Клас

К-сть

учасників

Відомості про переможців олімпіади

Вчитель відповідальний за проведення

І місце

ІІ місце

ІІІ місце

1.

3

9

 

 

 

 

2.

4

8

 

 

 

 

3.

5

6

 

 

 

 

4.

6

4

 

 

 

 

5.

7

3

 

 

 

 

6.

8

3

 

 

 

 

7

9

4

 

 

 

 

8

10

3

 

 

 

 

9

11

7

 

 

 

 

 

Виходячи із вищезазначеного

 

Рекомендую:

1.Оголосити подяку та нагородити грамотами учнів,  що зайняли 1місце в І (шкільному) етапі ХХІУ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

2.Направити на ІІ етап ХХІУ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика учнів, що зайняли І місце в І етапі. Керівником команди призначити вчителя

3. Вчителям підготувати учнів, забезпечити їх явку на ІІ етап ХХІУ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 05.11.2023 на 10 годину у Вовковинецький ліцей.

4. Головам шкільних методичних об’єднаннь вчителів початкових класів. та суспільно-гуманітарного циклу проаналізувати результати І (шкільного)  етапу ХХІУ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, вжити заходів щодо покращення роботи з обдарованими дітьми.

5. Відповідальність за виконання наказу покласти на заступника директора з навчально-виховної роботи

 

 

Заступник директора з НВР

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Кравченко Олена Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
doc
Додав(-ла)
Radivci NVK
Додано
31 жовтня 2023
Переглядів
3995
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку