Аналітичний звіт про учня інклб\юзивного навчання

Про матеріал
Зразок аналітичного звіту про дитину на іклюзивному навчанні для асистента вчителя та класовода, вчителя-предметника.
Перегляд файлу

Аналітичний звіт

 за І семестр 2019/2020 н.р.

учня 3-А класу

Дудкевича Валерія Сергійовича

 

На перший семестр нами були поставлені такі короткочасні завдання: відповідатиме на запитання, опи­суватиме малюнки які зображують різні явища чи факти, події повними реченнями, вивчатиме значення нових слів, братиме участь у груповій роботі на уроках, спільних іграх під час перерв, у шкільних та класних виховних заходах, за потреби звертатиметься по допомогу до вчителя, асистента вчителя, списуватиме тексти з друкованої основи, виконувати письмові завдання, читатиме тексти, виконуватиме математичні дії з різними складними числами та математичні задачі.

Валерій активно приймає участь у груповій роботі на уроках, спільних іграх під час перерв. На уроках учень відповідає на запитання, але не повними реченнями, інколи відповідати вдається зі складністю. На заняттях з української мови та природознавства працює на середньому рівні. Вчить вірші на пам'ять і вільно але повільно розповідає їх перед класом. Дуже добре сприймає тексти на слух, вміння переказувати на середньому рівні.

Валерій навчився читати  текст зв’язними реченнями, техніка читання __ слів. Виникають труднощі при письмі під диктовку. Списує з друкованої основи самостійно.

Вміє виконувати дії додавання та віднімання у межах ста за допомогою лінійки, таблиця множення та ділення числа 2 з допомогою таблиць. Приклади вирішує самостійно, а задачі з допомогою асистента вчителя.

Спостерігаються позивні зміни в фонематичному сприйнятті. Збільшився словниковий запас. Покращенно техніку читання і сприйняття тексту. На уроках та додаткових заняттях займається з задоволенням.

Валерій зацікавлений в позитивному результаті та намагається покращити свої знання.

Саморегуляція та самоконтроль на належному рівні. У Валерія інколи проявляються лідерські якості, з відповідальністю ставиться до виконання порученої йому роботи вчителем.

 

 

Вчитель                                       Капітанова Т. І.

Асистент вчителя                        Пончко Б. В.   

 

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Інкл
Додано
28 грудня 2019
Переглядів
5834
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку