Аналіз етикеток продуктів харчування (завдання)

Про матеріал
Готовий до друку завдання-шаблон "Аналіз етикеток продуктів харчування" для учнів 7-11 класів. може бути використаний як додатковий матеріал до уроку, позакласного заходу, тижня хімії, інтегрованого уроку з основ здоров'я, хімії та біології.
Перегляд файлу

Аналіз складу продукту

Назва _Чіпси «Люкс»

 

Склад

Компоненти природного походження

(рослинні, тваринні, вода, сіль )

Картопля, вода, цукор

 

 

 

 

 

Синтетичні сполуки

Речовина

 Яку роль виконує

Формула

(не обов’язково)

Підсилювач смаку

Глутамат натрію

Посилює смак, аромат

 

Барвник

Е-101

Надає кольору

С12Н21N3

Стабілізатор

Е- 437

Зберігає консистенцію

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Калорійність

456 кКл

 

 

Термін зберігання

 

2 роки

ДСТУ або ТУ

Чи є зазначені державою технологічні умови («інструкція виготовлення»).

Так /Ні

Висновок щодо корисності продукту:

 

 

Аналіз склад у продукту

Назва __________________________

 

Склад

Компоненти природного походження

(рослинні, тваринні, вода, сіль)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Синтетичні сполуки

Речовина

Яку роль виконує

Формула

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Калорійність

 

Термін зберігання

 

 

ДСТУ або ТУ

 

Висновок щодо корисності продукту:

 

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Хімія, 11 клас, Матеріали до уроків
НУШ
Додано
3 лютого
Переглядів
349
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку