Аналіз харчових добавок

Про матеріал
Харчові добавки – це природні сполуки та хімічні речовини, які ми не вживаємо у їжу самостійно, але в обмежених кількостях з різними продуктами вони потрапляють до нашого організму чи не щодня.
Перегляд файлу

image

image

image

image


Доведено позитив ний вплив інозинату натрію на обмін ліпідів, кровотворення та роботу печінки. Не  є алергено м, нетоксичн ий, не має канцерогенно ї дії. Інозинат натрію н е рекомендован ий для вживання гіпертонікам , оскільки він може спричинити різкі стрибки артеріального тиску.

imageДіоксид кр емнію вважається нетоксичним, його пи л є токсич ним і канцерогенним при вдихан ні (я к і пил азбесту). Вдихання пилу призводит ь до бронхіту, запалення леген ь (силікоз ) та онкологічним захворюванням.За непідтвердженими даним и кремнієвий оксид зниж ує ри зики захворювання хворобою Альцгей мера, робить позитивний вплив на організм  і процеси життєдіяльності.


image

image

image

pdf
Додано
30 січня
Переглядів
85
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку