Аналіз виховної роботи

Про матеріал
Аналіз з виховної роботи Протягом 2020 - 2021 навчального року виховна робота ГПД № 5 проводилась згідно затвердженого плану роботи. Основна робота була спрямована на реалізацію поставлених проблем: формування навичок свідомої дисципліни, формування дружнього, організованого колективу через активізацію індивідуального впливу та колективної виховної роботи, розвиток інтересу до навчання, виховування культури поведінки, ощадливості.
Перегляд файлу

D:\АннА\рамки\1586522619_10-p-osennie-foni-dlya-teksta-20.jpgЗвіт з виховної роботи

 Вихователя: Алєксєєвич Ганни Сергіївни

ГПД № 5 за 2020 -  2021 н. р.

Протягом 2020 - 2021 навчального року виховна робота ГПД № 5 проводилась згідно затвердженого плану роботи. Основна робота була спрямована на реалізацію поставлених проблем: формування навичок свідомої дисципліни, формування дружнього, організованого колективу через активізацію індивідуального впливу та колективної виховної роботи, розвиток інтересу до навчання, виховування культури поведінки, ощадливості.

Працюючи над темою «Формування всебічно розвиненої особистості з метою його соціалізації через систему ціннісних ставлень»  було заплановано та виконано ряд заходів, наприклад: Азбука моральних заповідей Школу, від роду до роду, шанують, як духовну колиску народу», Хвилина здоров’я «Без режиму неможливо існувати, щоб добре почуватися», Бесіда «Мій клас – моя опора!», Урок безпеки «Хай дитина знає кожна – жартувать з вогнем не можна», Школа ввічливих наук «Хай оживає істина стара: людина починається з добра», та ін..

Діти брали участь у різноманітних конкурсах:  «Моя країна - Україна», «Емоції природи», «Новорічний карнавал»,  «Різдвяні візерунки», «Креативний сніговик». 

В цілому  за минулий навчальний рік було реалізовано та виконано більшість поставлених завдань, але є й ті, що потребують доопрацювання та закріплення. Так, слід звернути більшу увагу на рівень навчальних досягнень учнів та на розвиток в учнів інтересу до навчання, виховувати навички свідомої дисципліни та вміння турбуватися про своє здоров'я.

 

 

 

D:\АннА\рамки\1586522619_10-p-osennie-foni-dlya-teksta-20.jpg 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
12 жовтня 2021
Переглядів
588
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку