АНКЕТУВАННЯ
про проведення проєкту “Гайда на кухню” у
КЗО “КСШ “Сузір’я” ДОР”
Проєкт створений з метою: цілісного формування культури споживання їжі; виховання ставлення здобувачів освіти до свого здоров’я як до особистих цінностей, стан якого залежить від власної харчової поведінки конкретно кожної людини; усвідомлення цінності свого здоров’я.
Завдання проєкту: ознайомлення з головними чинниками харчування: достатність, якість, беспечність, збалансованність харчових продуктів, режим харчування; зміна культури харчування; формування правильних харчових звичок через приготування “здорових страв”; розвиток навичок роботи в команді, вміння налагоджувати контакт з іншими; отримання досвіду спілкування з однолітками.
Проведення практичних занять буде проводитись у другу половину дня.
Так / ні
(якщо не цікавить, відповідати далі на питання не потрібно — окрім п.п.№8, №9 )
Так / ні
Так / ні
Так / ні
Так / ні