БАЛЕТ - вид музично-танцювального мистецтва

Про матеріал
БАЛЕТ - вид музично-танцювального мистецтва, зміст та ідеї якого розкриваються в хореографічних образах за допомогою танцю й музики.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДИВО ПЕРЕВТІЛЕННЯУрок 9

Номер слайду 2

Т Е ’ ’ РРозгадай ребус і дізнайся, куди я вас запрошую.

Номер слайду 3

ТЕАТР — вид сценічного мистецтва, що відображає життя в сценічній дії, яку виконують актори перед глядачами, а також установа, що здійснює сценічні вистави.

Номер слайду 4

• В театр приходь вчасно. • Проходячи до свого місця, йди уздовж рядів крісел обличчям до глядачів глядачам. • Якщо ти вже зайняв своє місце в залі, а повз тебе проходять глядачі на свої місця, обов'язково встань і дай їм дорогу.• Сідай на те місце, яке зазначено в твоєму квитку. Якщо ж твоє місце виявилося раптом зайнятим і його не хочуть звільняти, не вступай в суперечку - попроси капельдинера залагодити це непорозуміння.• Сидячи в кріслі, не клади руки на обидва підлокітники.• Під час вистави не розмовляй - можна поділитися враженнями під час антракту. Не дозволяй собі також шарудіти цукерковими обгортками.• Не вставай зі свого місця, поки не закінчиться вистава, - не заважай іншим глядачам.• Не поспішай в гардероб за верхнім одягом, як ніби тобі не сподобався спектакль і ти прагнеш скоріше втекти додому. Правила поведінки в театрі

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Розспівка

Номер слайду 9

Алла Мігай – Гномик

Номер слайду 10

ОРКЕСТР

Номер слайду 11

Фізкульхвилинка

Номер слайду 12

БАЛЕТ - вид музично-танцювального мистецтва, зміст та ідеї якого розкриваються в хореографічних образах за допомогою танцю й музики.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

О. Шумко балет «Снігова королева»

Номер слайду 15

Виберіть слова, які характеризують музикушвидкаповільна енергійнатривожнаурочистамаршовабадьоралегкалірична запальнакомічнанеспішна?

Номер слайду 16

Підсумок уроку. Поділися своїми враженнями від балету. Що таке балет?Що таке театр?Які види бувають театрів?

pptx
Додано
17 листопада 2022
Переглядів
258
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку