Безпечні сайти для вивчення англійської мови учнями початкової школи

Про матеріал
У документі представлений список "безпечних" сайтів для користування дітьми початкових класів при вивченні англійської мови. Стислий огляд та активні посилання на них додаються.
Перегляд файлу

Безпечні інтернет ресурси для вивчення англійської мови учнями початкових класів

1. British Council   LearnEnglish Kids  https://learnenglishkids.britishcouncil.org/ru

Все, що потрібно дітям для цікавого вивчення англійської  мови: вірші та пісні, інтерактивні ігри, мультфільми та цікаві історії. Платформа дозволяє розвивати всі види мовленнєвої діяльності: аудіювання, говоріння, читання і письмо. Є сторінка для батьків, де даються прості інструкції з користування сайтом. Звичайно, що головна мова цієї платформи -англійська, але для ознайомлення із завданнями можна вибрати свою рідну мову.

2. English- 4kids          http://www.english-4kids.com

Сайт більш розрахований на вчителів та батьків. Велика кількість різноманітних уроків, презентацій,  вправ, флеш карт та розмальовок різної тематики на допомогу вчителю.

3. Kiddle (Ages 4+)        https://www.kiddle.co

Це одна з небагатьох дитячих пошукових систем , яка надає якісний контент. Перші три сторінки розроблені для дітей і відібрані редакторами. Наступні – це безпечні сайти, але не тільки для маленьких дітей.

4. cbeebies BBC (Ages 4+)    https://global.cbeebies.com

Дуже цікавий сайт для дітей з онлайн-іграми, піснями-караоке, розвиваючими веселими мультфільмами, іграми, інструкціями до поробок. Ф також пазли, розмальовки, дитячі телешоу, казки. На сайті розміщені статті для батьків. Всі матеріали доступні без регістрації та оплати.

5. Starfall Education   https://www.starfall.com/h/index.php

Англомовний, але досить легкий в користуванні сайт для тих, хто володіє мовою на початковому рівні. Є два великих розділи – для дошкільнят та учнів початкової школи. На першій сторінці вправи на вивчення літер та алфавіту. Друга сторінка – вправи для вивчення правил читання. На останніх двух сторінках розміщені короткі ілюстровані тексти для читання. Великою перевагою є те, що всі слова озвучені, дитина навіть без допомоги дорослих зможе прослухати та прочитати слово, яке не зрозумів.

6. NASA Kid's Club (Ages 6+)    https://www.nasa.gov/kidsclub/index.html

Цей сайт знайомить дітей з космосом. Ігри, пізнавальні історії на космічну тематику допоможуть зацікавити дітей при вивченні мови.

 

7.  English club            https://www.englishclub.com/kids/

Завдяки цьому сайту дитина навчиться основам англійської мови : вивчить літери, кольори, форми, навчиться рахувати. Багато вправ для вивчення  лексики на початковому етапі. Дитина з легкістю вивчить граматику, зможе закріпити свої знання, виконуючи цікаві вправи.

8. Multimedia – English https://multimedia-english.com/videos/section/kids-5

Ресурс з різноманітними відеороликами для дітей.  Субтитри або текст запису допоможуть зрозуміти зміст проглянутого. Вкладка Basic Real English з найпростішими відео - для починаючих вивчати мову. Вкладка Vocabulary – для вивчення слів. Також є відео уроки, мультфільми та пісні.

9. National Geographic Kids  https://kids.nationalgeographic.com

Для дітей, які обожнюють природу. Містяться корисні статті про тварин з фото та відео. Сайт про тварин з великою кількістю конкурсів, вікторин та ігор.

10.Nickelodeon   https://www.nick.com.pl

Ігровий сайт для дітей віком від 5 до 12 років. Не залишить жодну дитину байдужою. Якісні матеріали та графіка зацікавлять дитину при вивченні англійської мови. Навчання у грі  дає найкращий результат.

doc
Додано
28 березня 2021
Переглядів
2616
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку