Бінарний конспект уроку з англійської.мови та фізкультури

Про матеріал
Конспект бінарного уроку допоможе при тренуванні англійської лексики та виконанні фізичних вправ. Цікаво весело і творчо.
Перегляд файлу

Бінарний англо-фізкультурний захід «навчаємось граючи» 5-6 класи

Мета: Сприяти закріпленню вивченого матеріалу із англійської мови та тренуванню і розвитку рухових вправ на уроках фізичної культури.

Виховувати в учнів любов до щоденних занять фізичними вправами і

вивчення  іноземної мови.

Тип уроку: Урок- захід- гра міжпредметна інтеграція уроку фізичної культури з англійською мовою.

Інвентар: М'ячі, кульки, лавки, круги, свисток, роздатковий матеріал.

І Організаційний момент уроку.

  • Привітання. - Доброго ранку діти!- Good morning children! Cьогодні ми об'єднюємо два уроки фізичну культуру і англійську мову. Обіцяємо, що вам буде досить цікаво і весело на нашому заході.

На уроках фізичної культури ви навчаєтеся підтримувати своє фізичне здоров'я, тренуєте різні фізичні вправи, які сприяють вашому фізичному розвитку і емоційному натхненню.

А на уроках англійської мови ми тренуємо свою розумову пам'ять, вивчаємо букви, цифри, кольори, слова і культуру спілкування мови, яку вивчаємо. Вивчаємо популярні види спорту.

  • Шикування в одну шеренгу: Рівняйсь! Струнко!- На перший, другий розрахуйсь! (1,2…. Відлік закінчено.)
  • In English, please!(First, second….the end)
  • Рапорт.
  • Повідомлення завдань уроку-заходу. Нашим завданням сьогодні є показати, як за допомогою фізичних рухів можна і пригадати, і вивчити, і отримати задоволення від уроку.

В дві шеренги шикуйсь 1,2,3, молодці , на право 1,2

Перші номери 5 кроків в ліво. Другі номери 2 кроки в ліво

Розминка англо-українська

Проводимо розминку під музику з виконанням фізичних вправ. ІІ Основна частина уроку.

  • Увага! кругом, кроком руш.( робимо місце для конкурсів).

Перш ніж ми розпочнемо наші конкурси я хочу назвати вам наші команди їх у нас є дві “FRIENDSHIP”- В здоровому тілі здоровий дух! and “Smile”- Як дитина бігає і грається, так їй здоров'я  усміхається», i ми, як справжні олімпійці повинні дати клятви (обіцяємо англ. мовою I promice!):

  1. Чесно дотримуватися спортивних правил!
  2. Бути справедливим і вимогливим до себе і товаришів.
  3. Прагнути доводити боротьбу до кінця.
  4. Не задаватись вразі  перемоги.
  5. Не сумувати вразі поразки.

А ви судді, чи будете ви чесно і об'єктивно  судити?  We promice!

І конкурс Представлення команд – команди озвучують девізи:

“FRIENDSHIP”- Друг, другу завжди допоможе,

Значить мир на землі переможе.

“SMILE”- Смійся з нами,

Смійся, як ми

Смійся краще за нас!»

Судді оцінюють максимом 2 бали.

ІІ конкурс   SPORT . Які ви знаєте види спорту? (учні називають кілька видів.) Види спорту поділяються на зимові і літні види спорту. Вашим завданням є вибрати назви спорту відповідно до завдання стрибаючи по кругах.(2 бали)

ІІІ конкурс MAP-PUZZLE. Ми живемо в Україні, а мову, якої країни ми вивчаємо?- Англії.- Вам потрібно перебігати через кільця і брати частинку карти і скласти карту певної держави. (2 бали).

ІV конкурс “ BALLS WITH WORDS” цей конкурс перевірить ваші знання в написанні слів. Ми навчаємося з вересня по травень –це є 9 місяців  і протягом навчання ми вивчаємо багато предметів. То ж  вашим завданням : є вибрати ті місяці коли ми ходимо до школи, і предмети, які ми вивчаємо (2бали).Назад біжимо виконуємо вправу «КЕНГУРУ».

V-конкурс “Food” Щоб вирости справжнім спортсменом, нам необхідно багато тренуватися і правильно харчуватися, тобто це означає їсти лише здорову їжу. Ми маємо повітряні кульки на яких написана корисна і шкідлива їжа. Вашим завданням вибрати корисну і шкідливу їжу. Ви сунетеся по лавці і берете кульку і повертаєтеся до команди. «2 бали».

VI КОНКУРС “LETTERS” Завданням цієї гри є перевірити знання літер і правильне складання слів: держави в якій ми живемо  UKRAINE, і країну мову якої ми вивчаємо ENGLAND. Стрибаємо на одній нозі до букв і бігом вертаємося, якщо літера зайва обертаємо її другою стороною.(2 бали).

VII КОНКУРС “NOUNS AND VERBS” Ми маємо слова іменники і дієслова одна команда вибирає лише іменники, а інша дієслова. Виконуємо гру « На трьох ногах».

Дорогі гості нам подобається вивчати англійську мову, вона цікава, не складна, стимулює постійно рости і здобувати знання, але все ж таки  ми повинні не забувати, що ми українці і маємо також знати нашу культуру, звичаї і традиції. Порівнювати їх з традиціями інших країн.

Як казав Т.Г. Шевченко чужого научайтесь і свого не цурайтесь. Ми підгодували пісню яку  трохи переробили і хочемо вам заспівати

ІІІ Заключна частина уроку.

Шикування.

Спокійна ходьба із розмахами рук.

Виставлення оцінок. Нагородження переможців.

 

 

 

docx
Додано
7 березня 2023
Переглядів
360
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку