Бравила гри. Баскетбол

Про матеріал
В цій презентації коротко описані основні правила гри в баскетбол. Матеріал такої презентації можна давати дітям в якості домашнього завдання під час проходження модуля " Баскетбол"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Баскетбол. Правила. Історія. Автор: Вовк Н. Б.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Ігровий майданчикІгровий майданчик має бути твердою пласкою поверхнею безбудь-яких перешкод (рис. 1) і мати розміри: 28 м у довжину й 15 м у ширину, що вимірюють від внутрішніх країв обмежувальних ліній. ЛініїУсі лінії повинні бути одного кольору, нанесені фарбою білого або іншого контрастного кольору, мати ширину 5 см та бути кими, що їх чітко видно. Обмежувальна лініяІгровий майданчик повинен бути відокремлений обмежуваль-ною лінією, що складається з лицьових та бічних ліній. Ці лініїне є частиною ігрового майданчика. Будь-які перешкоди, включно з тренерами, помічниками тре-нерів, запасними, вилученими гравцями та особами, щосупроводжують команду, які сидять на лаві команди, повиннібути на відстані не менше 2 м від ігрового майданчика.

Номер слайду 4

Зона трьохочкових кидків. Зоною трьохочкових кидків команди з гри є весь ігровий майданчик, за винятком простору біля кошика суперників

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

pptx
Додано
7 листопада 2021
Переглядів
332
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку