БУКЛЕТ - особливості

Про матеріал
Як створити привабливий та ефективний буклет. Створення буклету: типи буклетів, інформаційне наповнення та призначення, цільова аудиторія.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Як створити привабливий та ефективний буклет. Ласкаво просимо до нашої презентації. Ми розповімо вам про ключові аспекти успішного оформлення буклету.

Номер слайду 2

Види буклету1 Комерційний. Буклет повинен заохочувати читача придбати продукт або скористатися послугами.2 СоціальнийІнформація спрямована на вирішення певних соціальних проблем.3 Освітній. Буклет може надавати навчальний матеріал або допомагати вирішувати проблеми. Освітній буклет може бути як комерційним так і соціальним.

Номер слайду 3

Глибинна аналітика та планування. Цільова аудиторія. Важливо знати, хто буде читати буклет, для того, щоб визначити зміст і формат документу. Повідомлення та пропозиціїВизначити основні специфіки товару або послуги, які зроблять їх привабливими для цільової аудиторії. Лояльність та співробітництво. Буклет - це лише один інструмент маркетингу. Важливо використовувати цей документ як частину більш широких маркетингових ініціатив.

Номер слайду 4

Обкладинка та дизайн. Титульна сторінка. Забезпечте привабливі дизайн і зверніть увагу на головну ідею. Не забувайте про заголовок і контактну інформацію вашої компанії. Дизайн. Дизайн повинен відображати настрій та атмосферність вашої компанії, а також надавати максимально зручне читання. Навігація. Буклет повинен містити зручну навігацію та чітко показувати порядок дій.

Номер слайду 5

Типи та формати буклетів. Згорнутий буклет. Проста форма згорнутих трикутників, що має одну або більше сторін з інформацією і згортається в компактний пакет. Креатривний буклет. Буклет, що має незвичайну форму, для привернення уваги. Книжковий буклет. Буклет з кількох сторінок, змінення зроблені за допомогою зв'язування. Можливість відображення значної кількості інформації.

Номер слайду 6

Найрозповсюдженіші форми буклету. Дані форми часто використовують, тому що вони зручні та в них достатньо місця для всієї необхідної інформації.

Номер слайду 7

Тексти та їх оформлення1 ЗмістовнийІнформація у буклеті повинна бути короткою, змістовною та цікавою для читача.2 Типографія. Важливо, щоб друкований текст був легким для читання. Розмір і тип шрифту важливий, а також кольори фону і тексту.3 Лексика та граматика. Перевірте текст на наявність помилок, а також використовуйте культурну та професійну лексику.

Номер слайду 8

Фотографії та ілюстраціїРелевантність. Обирайте фотографії та ілюстрації, які відображають сутність послуги або товару. Якість. Важливо, щоб фотографії та ілюстрації були високої якості, з чіткими лініями і кольорами. Оригінальність. Пам'ятайте, що саме оригінальність і незвичність зображення можуть зацікавити читача.

Номер слайду 9

Фотографії та ілюстраціїРелевантність. Обирайте фотографії та ілюстрації, які відображають сутність послуги або товару. Якість. Важливо, щоб фотографії та ілюстрації були високої якості, з чіткими лініями і кольорами. Оригінальність. Пам'ятайте, що саме оригінальність і незвичність зображення можуть зацікавити читача.

pptx
Додано
1 жовтня 2023
Переглядів
208
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку