Буклет "Подорожуємо Індією"

Про матеріал
Прекрасний своїми досконалими формами, Тадж-Махал вражає й деталями - витонченою різьбою, ажурними решітками й дорогоцінними кольоровими камінчиками, що виблискують у білосніжних стінах. Склепінчасті переходи прикрашені арабською в'яззю, що увічнила на камені деякі із сур Корану.
Перегляд файлу

http://www.autotravel.ua/images/doc/4/e/4e8eb45-2086852016-5a58dd1881-z.jpgПрекрасний своїми досконалими формами, Тадж-Махал вражає й деталями - витонченою різьбою, ажурними решітками й дорогоцінними кольоровими камінчиками, що виблискують у білосніжних стінах. Склепінчасті переходи прикрашені арабською в'яззю, що увічнила на камені деякі із сур Корану.

Чудовий форт Джайсалмер побудований на 80-метровому пагорбі. За багато століть тут мало що змінилося, і навряд чи десь іще знайдеться місце, де настільки ж багато будівель розміщуються в такому маленькому просторі.Найкращий час для візиту сюди - з жовтня по лютий.

 

Хармандир-Сахиб в Амритсаре - Золотой храм сикхов: описание, фотоЗолотий храм Хармандір-Сахіб .Священна Мекка сикхів.Стоїть у центрі штучного озера,дорога до якого- вузькиймармуровий міст - вважалося, що пройти до святилища можуть тільки праведники, цей шлях прирівнювався до очищення душіhttp://mapme.club/images/32/3229-indiya---turisticheskie-regiony-top-gorodov-ostrova-dostoprimechatelnosti-transport-eda-shopping.jpgМайсур – це місто палаців, але найвражаючий з них – Амба Віласом, колишня резиденція королівський сім'ї. Будівля з величезними куполами вражає своїми розмірами і внутрішнім багатством. По вихідним і святковим дням ввечері включається ілюмінація з 96 тисяч лампочок.

 

Невероятная Индия: как Дели увидеть и на свадьбе погулять | ФеерияПодорожуємо

Індією

http://mapme.club/images/32/3226-indiya---turisticheskie-regiony-top-gorodov-ostrova-dostoprimechatelnosti-transport-eda-shopping.jpg

http://mapme.club/images/32/3224-indiya---turisticheskie-regiony-top-gorodov-ostrova-dostoprimechatelnosti-transport-eda-shopping.jpg

docx
Додав(-ла)
Лях Дарина
Пов’язані теми
Мистецтво, 9 клас, Матеріали до уроків
Інкл
До підручника
Мистецтво 9 клас (Масол Л.М.)
Додано
15 вересня 2022
Переглядів
3480
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку