Буклет "Здоровий спосіб життя"

Про матеріал

Означає розумне використання свого життєвого потенціалу, а також дотримання науково обґрунтованих рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я та інших медичних організацій. Його необхідність виходить із того, що багато причин пошкодження стану здоров'я можна уникнути. Заснований на загальних рекомендаціях щодо харчування, необхідних фізичних навантажень, гігієни, тренування холодом, позбавленні від шкідливих звичок та залежностей, запобіганню захворюванням, що передаються статевим шляхом.

Перегляд файлу

 

 

 

 

C:\Users\teacher\Desktop\школа\фото\ярмарок\PA291041.JPG

C:\Users\teacher\Desktop\школа\фото Василь Йосипович\100KC813\100_2508.JPG

http://kplsp.pl.ua/uploads/posts/2012-04/1334350186_pitanie2.jpg

Здорові діти – нація здорова!

Багата Україна і чудова

То ж, діти ви здоровими ростіть,

В майбуття добрими ідіть

 

P3250491C:\Users\teacher\Desktop\школа\IMG_7651.JPG

C:\Users\teacher\Desktop\школа\фото Василь Йосипович\IMG_6379.JPG

Рух – це життя

C:\Users\teacher\Desktop\школа\фото Василь Йосипович\IMG_6391.JPGC:\Users\teacher\Desktop\школа\фото Василь Йосипович\100KC813\100_2515.JPG

Здоров’я – розкіш для людини,                                                    Найбільша цінність у житті.                                                                 Як є здоров’я день при днині,                                               Можливість є  йти до мети.                                                                        Тоді є радість, щастя, диво,                                                                  Краса у крапельці роси.                                                                                    Тоді людина йде щасливо                                                                                Серед безмежної краси                                                                                        Й чарівність світу відчуває                                                                                 Для неї в хмурність - дні ясні.                                                                       Вона всі труднощі долає                                                                                         Й співає радісні пісні.                                                                              Вона – здорова! Це чудово,                                                                            Бо їй нічого не болить                                                                           Вона добро творить готова.                                                                            І це прекрасно! Можна жить!

 

Та тільки на цьому шляху пам’ятай                                Цурайся цигарки, від чарки тікай,                                                      

C:\Users\teacher\Desktop\школа\фото\Кирилюк\280CANON\IMG_4629.JPG

І знай любий друже,- у цьому житті                                         

C:\Users\teacher\Desktop\школа\екскурсія  Скали Довбуша\P5080871.JPG

 

Чи бути здоровим вирішуєш ти!

C:\Users\teacher\Desktop\школа\екскурсія  Скали Довбуша\P5080900.JPG

Не забувай, що ти частина природи – бережи її.

 

Здоровя дитини –багатство родини

 

Здоров’я народу – багатство країни

 

 

Здорова родина – здорова країна

 

C:\Users\teacher\Desktop\школа\фото\Кирилюк\276CANON\IMG_4548.JPG

 

 

 

Поради

1 порада: розгадуючи кросворди, вивчаючи іноземні мови, виробляючи підрахунки в розумі, ми тренуємо головний мозок. Таким чином, сповільнюється процес вікової деградації розумових здібностей; активізується робота серця, системи кровообігу і обмін речовин.

 

 2 порада: робота - важливий елемент здорового способу життя. Знайдіть відповідну для себе роботу, яка буде вам в радість. Як стверджують вчені, це допоможе виглядати молодше.

 

 3 порада: не їжте дуже багато. Замість звичних 2.500 калорій обходитеся 1.500. Це сприяє підтримці активності клітин, їх розвантаженні. Також не слід впадати у крайнощі та їсти занадто мало.

 

4 порада: меню повинне відповідати віку. Печінка і горіхи допоможуть 30-річним жінкам уповільнити появу перших зморшок. Що міститься в нирках і сирі селен, корисний чоловікам після 40 років, він сприяє розрядці стресу. Після 50 років необхідний магній, який тримає у формі серце і корисний для кісток кальцій, а риба допоможе захистити серце і кровоносні судини.

 

5 порада: майте на все свою думку. Усвідомлена життя допоможе якомога рідше впадати в депресію і бути пригніченим.

 

6 порада: довше зберегти молодість допоможуть любов і ніжність, тому знайдіть собі пару. Зміцненню імунної системи сприяє гормон щастя (ендорфін), який виробляється в організм, коли людина закохана.

 

7 порада: спати краще в прохолодній кімнаті (при температурі 17-18 градусів), це сприяє збереженню молодості. Справа в тому, що і від температури навколишнього середовища залежать обмін речовин в організмі й прояв вікових особливостей.

 

8 порада: частіше рухайтеся. Вченими доведено, що навіть вісім хвилин занять спортом у день продовжують життя.

 

9 порада: періодично балуйте себе. Незважаючи на рекомендації, , іноді дозволяйте собі смачненьке.

 

10 порада: не завжди пригнічуйте в собі гнів.

 

 

 

 

 

Здоров’я – найцінніший скарб

 

Здоров’я – це ранок зі свіжим повітрям.                                  Це сонце, що гріє ласкаво й привітно                                         Це хвилі Дніпра, що нам сили дають                                     Бери це сміливо, мій друже і впуть.

 

C:\Users\teacher\Desktop\школа\фото\Фото ПРИГОДА\IMG_2587.JPG

«Майбутне планети в наших руках»

 

http://peacemaker.net.ua/sites/default/files/styles/600_spf/public/zozh_0.jpg?itok=g7uO7iNC

людина повинна знати,     як допомогти собі самій у хворобі, памятаючи, що здоров’я є найбільшим багатством людини

 

docx
Додано
14 грудня 2018
Переглядів
3484
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку