Бути здоровим престижно

Про матеріал
Мета: свормувати відповідавлення ствалення до свого здоровя у здобувачів освіти, навчити піклуватися про здоровя близьких, формувати і розвивати здорові ікорисні звички.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“Бути здоровим престижно ”! Підготувала: соціальний педагог Нєнашева Олеся Віталіївна

Номер слайду 2

«Щоб стати здоровим, потрібно докласти власних зусиль, постійних і значних». Що означає «Бути здоровим»? Що потрібно для здоров’я?

Номер слайду 3

Здоров’я - стан повного фізичного, соціального і психічного благополуччя, а не лише відсутність хвороб фізичних вад.

Номер слайду 4

Вправа «Корисні звички» Хід вправи: На аркуші прописати свої корисні звички, які ви робите для підтримки свого здоров’я.

Номер слайду 5

Вправа «21 день до нової звички!» Хід вправи: Заповнити анкету «21 день до нової звички!», треба прописати нові звички, які хочете в собі сформувати. Потім пояснити чому це важливо, і фіксувати кожен день .

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Вправа „10 заповідей здоров’я”. Хід вправи: Педагог запитує в учасників: „Що таке заповідь?” Учням пропонується уявити себе мудрецями, які жили в давнину і дати 10 настанов – заповідей для зміцнення здоров’я. Після закінчення тренер пропонує одній групі учасників назвати свої заповіді і записати їх на дошці, інші учасники груп доповнюють цей перелік.Потім учні роблять висновок, які заповіді найважливіші (акцент робиться на ті, що найбільше повторюються).

Номер слайду 8

Висновок: Отже все залежить від нас і наше здоров’я теж. Здоров’я - це спосіб життя людини. Це той стиль,що людина вибирає, досягне благополуччя чи ні.  

ppt
Додав(-ла)
Нєнашева Олеся
Пов’язані теми
Психологія, Виховна робота
Додано
28 січня 2022
Переглядів
325
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку