Психолого – педагогічна консультація « Збереження психологічного здоров'я педагогічних працівників»

Про матеріал
Психолого – педагогічна консультація « Збереження психологічного здоров'я педагогічних працівників» Анкетування «Чи загрожує вам нервовий зрив?»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Психолого – педагогічна консультація « Збереження психологічного здоров'я педагогічних працівників»Анкетування «Чи загрожує вам нервовий зрив?»Практичний психолог. Лазарович Х. М.

Номер слайду 2

«Тут і тепер»Бути позитивними. Говорити коротко, по черзіЦінування часу. Доброзичливість до себе та інших. Говорити тільки про власні почуття, відчуття, настрій. Добровільність. Зворотний зв’язок«Вільна нога»Для ефективної роботи в групі нам традиційно треба прийняти правила роботи.

Номер слайду 3

« Я не хочу хвалитися, але я ... »Назвіть своє ім’я, і , охарактеризувавши себе, 10 разів відповісти на питання « хто я? ». Очікування…Вправа «Самопрезентація»

Номер слайду 4

Збереження психологічного здоров'я

Номер слайду 5

Негативна ситуація Запишіть ситуацію із свого життя яка і сьогодні викликає у вас негативні емоції. Зараз мипередамо ситуацію по колу …. Запишіть негативну ситуацію із вашого життя на листок.

Номер слайду 6

ё

Номер слайду 7

Робимо глибокий вдих носом, а на видиху голосно й енергійно вимовляємо звук.•           - впливає благотворно на весь організм•          - впливає на щитовидну залозу•          -  впливає на мозок, очі, ніс, вуха•          - впливає на серце, легені;•          - впливає на органи, розташовані в області живота;•          - впливає на роботу всього організму;•          - впливає на роботу всього організму;•          - допомагає очищенню організму;•          - допомагає підвищити настрій. Австралійський дощ. Вправа “Звукова гімнастика” АЄІОВЯМХХа

Номер слайду 8

Я змінив ставлення до цієї ситуації!Я змінив ставлення до цієї ситуації!Я змінив ставлення до цієї ситуації!

Номер слайду 9

Я змінив ставлення до цієї ситуації!

Номер слайду 10

Тест « Чи загрожує вам нервовий зрив?»

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
28 січня 2022
Переглядів
267
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку