Чирлідинг - спорт, розвага чи стиль життя.

Про матеріал
Презентація "Чирлідинг - спорт, розвага чи стиль життя." Тема: ознайомлення з історією виникнення чирлідингу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Чирлідинг – коротка історія Виконала: вчитель фізичної культури Криворізького природничо-наукового ліцею Бенько Олена Валеріївна

Номер слайду 2

Чирлі́динг, чірлі́дінг (cheerleading, від cheer — схвальний, закличний вигук і leading — «ведення», «спрямовування») — вид спорту, який поєднує в собі елементи шоу і видовищних видів спорту.

Номер слайду 3

Спортивна складова чирлідингу. Чирлідинг зародився в США в 1870-і роки і набув найбільш широкого поширення до середини XX століття.

Номер слайду 4

Чирлідинг можна розділити на два основних напрямки:змагання команд за програмами, підготовленими за спеціальними правилами;робота зі спортивними командами, клубами, федераціями для виконання наступних завдань:залучення глядачів (вболівальників) на стадіони і в спортивні зали з метою популяризації фізкультури і спорту, здорового способу життя;створення сприятливого морально-психологічного клімату на стадіоні, пом'якшення агресивного настрою вболівальників-фанатів;створення обстановки «позитивного фанатизму» та управління емоціями фанатів;підтримка спортивних команд, що беруть участь у матчі;активізація і різноманітність рекламно-іміджевої роботи на спортивних заходах.

Номер слайду 5

Міжнародна федерація чирлідингу. У 1998 році була заснована Міжнародна федерація чирлідингу (англ. International Federation of Cheerleading), куди згодом, крім країн-членів європейської асоціації, увійшла Японія — країна, де в 2001 р. в Токіо відбувся перший чемпіонат світу з чирлідингу.

Номер слайду 6

Країни, що входять в IFC: Тайвань, ПАР, Гонконг, Індонезія, Японія, Малайзія, Філіппіни, Сингапур, Таїланд, Австрія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Угорщина, Ірландія, Норвегія, Росія, Сербія, Чорногорія, Словенія, Швеція, Україна, Велика Британія, Австралія, Барбадос, Болівія, Бразилія, Чилі, Колумбія, Коста-Рика, Еквадор, Панама, Перу, США, Венесуела, Казахстан, Узбекистан.

Номер слайду 7

Чирлідери «Даллас Ковбойс» на борту авіаносця USS Harry S. Truman (CVN-75)Чирлідерська команда з Університету Флориди виконує вправу «піраміда»

pptx
Додано
16 листопада 2020
Переглядів
603
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку