ЧОМУ ВАЖЛИВО ЗАЙМАТИСЯ СПОРТОМ ?

Про матеріал
Спорт - запорука нашого здоров'я. Фізичні вправи необхідні нашому організму для того, що б підтримувати його в працездатному стані.
Перегляд файлу

ЧОМУ ВАЖЛИВО ЗАЙМАТИСЯ СПОРТОМ ?

Бути струнким і сильним зараз не просто корисно, а й модно, тому багато молодих людей відвідують спортзал. Правда, можна помітити, що дехто тренується не стільки заради поліпшення здоров'я, скільки заради власної краси. Але і в цьому нічого поганого немає.

На жаль, є і ті, хто категорично не хоче робити фізичні вправи. Актуальність даної роботи показати значимість і користь від заняття спортом. Спорт - запорука нашого здоров'я. Фізичні вправи необхідні нашому організму для того, що б підтримувати його в працездатному стані. Пробіжка вранці - відмінний спосіб укріпити своє здоров'я, адже в такому випадку організм набагато краще зберігається від різних захворювань. До речі, науково доведено, що людина під час ходьби здатна набагато краще мислити, ніж в сидячому положенні.

Не секрет, що завдяки вправам поліпшується загальний стан здоров'я та імунітету, зміцнюється серце і деякі інші внутрішні органи, виробляється гормон радості, а також стимулюється кровообіг.

За запевненням сучасних лікарів, фізичні навантаження є запорукою міцного здоров'я. Солідарні з лікарями і популярні журнали, в яких є детальна інформація про те, що спорт благотворно впливає на організм людини.

Питанням про важливість заняття спортом займалися такі вчені:

Д. Кардара, Д. Бабрадж, Д. Раглін, Кетрін М. Сабістон і ін.

Пішли в минуле часи, коли людина істотно частіше застосовувала фізичну силу, ніж розумову. Але в даний час все зовсім інакше, а з цієї причини організм страждає від дефіциту навантажень, які здатні зробити його сильніше. Тому люди стали все частіше відвідувати спортивні зали, щоб з'явилася можливість привести тіло в належний порядок.

Люди, що займаються спортом професійно, відрізняються від інших людей витримкою, вольовими якостями і звичайно ж упевненістю. Відбувається це з тієї причини, що спортсмени змушують організм витримувати великі навантаження, не звертаючи уваги навіть на втому.

Заняття спортом дуже сприятливо позначаються на жінках, оскільки покращують продукування естрогенів, а це добре допомагає продовжити репродуктивний період.

Після пологів виникає інша проблема, а саме жирові відкладення, які потрібно зганяти не тільки фізичними навантаженнями. Незабаром після появи дитини слід змусити себе піти в спортзал, оскільки фізичні заняття здатні повернути колишні форми і привести м'язи в порядок.

Заняття спортом стають модними тому, що сприятливо позначаються на стані здоров'я громадськості. Сьогодні є безліч зручних для занять спортивних центрів, одягу, тренажерів і різноманітних аксесуарів. До того ж можна займатися під наглядом кваліфікованого тренера, який допоможе вам у разі виникнення будь-яких складнощів.

Нещодавно спорт поділяли на жіночий і чоловічий, але сьогодні цього немає. Вже нікого не здивують дівчини, які грають в хокей або футбол. До того ж неважливо і те, який саме вид фізичних навантажень ви підберете для себе. Найголовніше в тому, що від цього ви станете здоровішими і отримаєте купу позитивних емоцій.

Звичайно, у кожного спорту є свої плюси і мінуси, проте багато в чому вони схожі. Ми радимо всім займатися спортом, незалежно від віку. Почніть з зарядки.         Аксьонов Дмитро.

doc
Додано
30 січня 2020
Переглядів
3558
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку