Д О В І Д К А про стан ведення щоденників у 6 - класах

Про матеріал
Про підсумки перевірки ведення щоденників учнями 6 класів у І семестрі … навчального року
Перегляд файлу

Про підсумки перевірки ведення щоденників

 учнями 6 класів

 у І семестрі навчального року

6 - А клас

У 6-А класі навчається …учня. У день перевірки (…р.) був - … учень, щоденник мав кожен.

В основному всі учні охайно ведуть щоденники, записують усі домашні завдання, надають щоденники для виставлення оцінок. Практично в усіх учнів записаний розклад уроків і дзвінків на І семестр.

Кращі щоденники у ….

Гірший стан справ з ведення щоденників у

Учителі-предметники не в системі виставляють поточні оцінки в щоденники учнів, але класний керівник … додатково інформує батьків про навчання дітей. Вона систематично перевіряє щоденники і через них підтримує зв`язок з батьками у вигляді запису зауважень, звернень, подяк.

 

6 - Б клас

У 6 - Б класі навчається … учнів. … були присутні… учнів.

 В ході перевірки було з’ясовано, що щоденники є в наявності у кожного учня. Щоденники підписані і в усіх є розклад дзвінків та уроків на І семестр.

В основному всіма учнями дотримується єдиний орфографічний режим, систематично ведуться записи розкладу уроків та домашнього завдання. Класний керівник …. слідкує за оформленням перших сторінок, написанням розкладу на тиждень і проводить оцінювання стану ведення щоденників.

Охайно ведуться щоденники учнями …

У … недбале ставлення до ведення щоденника. … не завжди записують домашні завдання, хоча класний керівник звертає увагу на це письмовим зауваженням.

 У щоденниках мала наповнюваність оцінок,  що свідчить про відсутність контролю з боку вчителів-предметників. Класний керівник стежить за результатами учнів та повідомляє про них батьків шляхом виставлення оцінок з усіх предметів за певний період.

 Підписи батьків наявні в усіх учнів.

 

6 - В клас

У 6 - В класі навчається… учнів. На момент перевірки було …  учнів, … з них мали щоденники, а …. забув дома.

Усі щоденники підписані, але щоденник ... підписаний класним керівником і на титульних сторінках щоденників деяких учнів є виправлені помилки.

Розклад уроків та дзвінків на І семестр майже в усіх учнів відсутній.

Більшість учнів дотримуються єдиного орфографічного режиму, систематично ведуть записи розкладу уроків та домашнього завдання.

Зразкові щоденники у… На належному рівні ведення щоденників у …

Але у щоденники неакуратні, домашні завдання своєчасно не записані, наявна велика кількість помилок у записах.

Класний керівник 6-В класу щотижня веде контроль стану ведення щоденників. Для ознайомлення батьків з поточними та тематичними оцінками робить виписку за певний проміжок часу. Учителі-предметники не систематично виставляють оцінки, про що свідчить їх недостатнє накопичення.

Більшість батьків перевіряють щоденники своїх дітей, про що свідчать підписи на щотижневих сторінках, але у ... щоденник не підписаний батьками з початку навчального року.

 

docx
Додано
4 грудня 2019
Переглядів
636
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку