Декорування домашніх помешкань різного функціонального призначення виробами з різних матеріалів.

Про матеріал
Декорування домашніх помешкань різного функціонального призначення виробами з різних матеріалів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Декорування домашніх помешканьрізного функціонального призначення виробами з різних матеріалів. Підготував: Литус Євгеній Генадійович ТН20 Б

Номер слайду 2

Декор домашнього інтер’єру. Декор інтер’єру – це чудова можливість створити житло своєї мрії, яке втілює ваші уявлення про естетичність, ергономічність і затишок. Створюючи декор своїми руками, ми вкладаємо в наші будинки і квартири частинку власної душі, роблячи їх оригінальними та індивідуальними. Варіанти декору квартир та будинків – це джерело незвичайних ідей для оформлення вашого житла.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

розпис стін і меблів;кам’яні і ковані елементи;вітражі;різьблений декор;прикраси з макраме та ручної вишивки;квіткові композиції та багато іншого. Декор включає в себе безліч способів прикраси інтер’єру:

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Поради з підбору оптимальних інтер’єрних рішень:1. Декор квартири повинен відповідати духу свого власника – тільки так він зможе принести власникові відчуття спокою та задоволення від відпочинку;2. Декорувати інтер’єр необхідно, виходячи з архітектурних особливостей приміщення: не можна використовувати велику кількість темних елементів або ліпнину в маленьких кімнатах, так само як і оформляти значні приміщення невеликими предметами в стилі прованс;3. Підбирати матеріали, предмети декору та інтер’єру необхідно на основі розробленого стилю приміщення і повністю йому підходити, інакше створиться відчуття дисонансу і дискомфорту.

Номер слайду 12

Створення декору інтер’єру власними руками – це не тільки модно, але й дуже цікаво. Розгляньте на варіанти декору інтер’єру, і ви зрозумієте, що таке справжня краса в стилі hand-made. Вручну розписані шкатулки, тумби та столики, оформлені за допомогою декупажу, оригінальні прикраси та аксесуари для кухні та квартири - все те, що допоможе вам оновити інтер’єр без зайвих витрат, зробивши його яскравим і незабутнім.

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Дякую за увагу!

pptx
Додано
18 листопада 2023
Переглядів
120
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку