День добровольців. Демонстраціонрий матеріал

Про матеріал
Відзначення Дня Українського добровольця -14 березня Саме для цієї дати можна використати наглядність. Для оформлення дошки або книжкової виставки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

По добрій волі А то не грім гуркоче в небіА то війна співа вогнем. Знов загорілись наші земліПід свинцем з куль дощем. Невже ми так вам ненависні? Навіщо братом називали? Наші думки й сумління чисті, х. Ми за свою державу стали. А то не час руйнує дім, То ворог хоче нас прогнати Та з нами Бог даної землі Щоб тут самому панувати. Та не змирімося ми з цим Бо хочуть знищить наш народ По добрій волі ми стоїм. З обох боків Дніпрових вод. ( Валерій Вітер, 21.05.2016 р. )

Номер слайду 3

ДобровольціВибрали ви спати не у теплій хаті А в ровах , окопах в цю весняну ніч Хлопці добровольці будуть вирушати Щоби визволяти український схід. Вибирають чути , як ревуть снаряди , Риють бомби землю , виють літаки Вибирають танки , кулі , автомати Замість страви вдома – будуть сухпайки. Кинули дивани , вимкнули новиниІ нові події створюють самі , Хлопці добровольці , ви прийдіть живими !Хай минають кулі вас у цій війні.

Номер слайду 4

З підступним ворогом жорстоким Зійшлись в двобої ви тоді , Коли нам «бути чи не бути» Питання стало в тій борні. Було в вас зброї тоді мало, Була і зрада навкруги, Та в вас є лицарів звитяга, Любов до рідної землі. Тим ворогам дали ви відсіч, Ви показали хто ви є!За вами ненька Україна – Вона вам силу й гарт дає.( Данило Тризуб-Незай )

Номер слайду 5

Патріоти України. Розстріляні мрії, спустошені сни, Волає зруйнований Схід, Посланці Добра, волонтери весни, Ідуть в небезпечний похід. На Сході просякнута смертю земля. Розсіяне сонце між хмар,У корчах – повітря, будівля, поля Гнітить невблаганний тягар. Несуть волонтери свій хрест на плечах, В борні не шкодують життя . Долають смертельний згорьований шлях Щоб мали ми всі Майбуття! (Панін Олександр Миколайович)

Номер слайду 6

Доброволець. Не з примусу, а з доброї волі, Пішов за рідну землю воювати. З ним побратими не один пуд солі, Вже встигли «з’їсти» в їхнім Добробаті. Стоїть тут дивлячись у вічі смерті Цей хлопець фору дати може сталі, Такий міцний, незламний він і впертий (Татара, 14.03.2014)

pptx
Додано
13 березня 2021
Переглядів
398
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку