День літнього та осіннього іменинника

Про матеріал

Ведуча 1. Дорогі діти і гості! Сьогодні у нас так святково, урочисто. Всі готувались до свята іменинників!

Ведуча 2. Сьогодні в цьому залі свято,
Ми дуже раді всіх вітати!
І сподіваємось, що кожен
Для себе щось узяти зможе.
Хтось – настрій добрий запозичить,

Бо посмішка усім нам личить.
Хтось – слову доброму зрадіє,
Бо про добро усі ми мрієм
Ведуча 1. Ми зібрались сьогодні вшанувати любих літніх та осінніх іменинників, адже цього року кожен вихованець ступив на новий цікавий і загадковий поріг у наступний рік свого життя. День народження - свято, якого людина з нетерпінням чекає цілий рік. День народження дорогий нам день не стільки через можливість влаштувати вечірку і отримати подарунки, скільки з-за тих добрих, сердечних привітань , які звучать з вуст близьких нам людей. Наші іменинники народились у найбагатшу і найкрасивішу пору року – літо і осінь. Тож запрошуємо наших іменинників. Пісня Крокодила Гени

Дорогі діти-іменинники ми сердечно вітаємо вас!

Життя – це таємнича книга,

І скільки в ній незвіданих доріг!

Ти озирнешся і помітиш,

Як швидко пролетів за роком рік!

Крок! Іди в життя!

Правдивим будь від дня до років.

Життя це – шлях із моря кроків.

Не зупиняйся на хвилину,

Не зупиняйся ні на мить.

Тому, хто йде в життя сміливо

Завжди щастить, завжди щастить!

Ведуча 1 За характером звісно всі діти різни. А чому? (Різні мають знаки зодіаку).
Давайте ж нагадаємо, які ж знаки зодіаку вхожі до нашого свята.
БЛИЗНЮКИ (22 травня - 21 червня) - вони розумні, мають інтуїцію, схильні до мистецтв, безкорисливі. Під знаком Близнюків народжується багато людей розумової праці. Близнюки можуть працювати артистами, журналістами, видавцями, секретарями, працівниками пошти, бухгалтерами, письменниками.
РАК (22 червня - 23 липня) - добрі, жагучі, чутливі, мають розвинені художні здатності й здатні змусити навколишніх себе любити. Рак має гарний інтелект, неймовірну пам'ять. Гарні в роботі, пов'язаній із дітьми. З них виходять гарні фахівці з розведення коней, собак, персонал дитячих садків, зоопарків, цирків, дитячі психологи, психіатри, акушери, няньки.
ЛЕВ (24 липня - 23 серпня) - натури сильні, містичні, палкі, не люблячі самітності й примуса. Розум сполучається із силою. Вони хочуть керувати, вести, вселяти, дарувати удачу, засипати подарунками, захищати, розважатися. Леви - гарні ювеліри, водії таксі, дипломати, політики, артисти, власники галерей, театральні постановники, декоратори, режисери, атлети, директори, голови, президенти, адміністратори. Вітаємо оплесками натур власних, сильних духом і розумом – Левів.


В літературі описується, що діти народжені під знаком Раку самі рухливі діти.
ДІВА (24 серпня - 23 вересня) - мають почуття гармонії, соромливі, скромні.
З Дів виходять гарні доктори, фармацевти, ветеринари, працівники невідкладної допомоги, акушери, масажисти, інженери, хіміки.
ТЕРЕЗИ (24 вересня - 23 жовтня) - ніжні, доброзичливі, мрійливі, розсудливі, люблять смачно поїсти. Терези за професією - модельєри, декоратори, продавці предметів мистецтва, антиквари, агенти в справах продажу книг, театральні агенти, юристи, судді.
СКОРПІОН (24 жовтня - 22 листопада) - натури сильні й жагучі, ініціативні, із силою волі, шляхетні, великодушні, здатні до медицини.

Пісня С днем рожденья Віолета Дедьора
. З приходом дитини в цей світ, батьки наділяють її іменем ангела-охоронця чи то на честь батька, дідуся, бабусі. Чому? Саме по тій причині, що дитина наслідуватиме долю тої людини, в честь якої була названа.

Імена

Софія – означає прославлена мудрістю, мудра. Воно прийшло до нас із Греції. Людське ім'я Софія побутує у нас із часів Київської Русі. Моє ім'я ще звучить так: Софійка, Софочка, Софка, Соня, Сонечка, Сонета.

Саша: Я Саша, Олександр. Моє ім'я прийшло до нас із грецької мови.

Воно складається з двох частин: „алексо" та „андрес" – людина, муж. Отже, Олександр – „захисник людей".

Моє ім'я Дар'я означає сильна, непереможна. Воно перського походження. Ім'я Дар'я дзвінке і життєрадісне, та головні риси – це твердість та імпульсивність.

Оксана. Гарне ім'я, правда? Горде, дзвінке і цікаве. Також цікава і доля самої Оксани. Незвичайна, загадкова і дивна. Походження цього чудового імені – грецьке. У перекладі на російську ім'я Оксана означає «гостинна». Так, Оксана любить гостей.

Сьогодні ім'я Валерія, як ніколи, популярнее. З латинської ім'я Валерія означає «міцна», та фізичне здоров'я тут ні до чого, йдеться скоріше про безмежне терпіння і вміння працювати на результат. Витримці Валерії і можна позаздрити — йдучи до мети, дівчина ніколи не зупиниться на півшляху.

Ім'я Ярослав українське, слов'янське, православне. Ім'я Ярослав означає «яскравий», «сильний», «славний своєю життєвою силою». Коротка форма імені Ярослав. Ярик, Слава, Славік

Значення імені Володимир – владика світом. Ім'я має слов'янське походження. Горде та величне ім'я Володимир відоме слов'янам ще з часів язичництва. Первісно ім'я Володимир було язичницьким. Але було включене Церквою до християнських переліків імен, оскільки його носив князь Київський Володимир Святославович, що хрестив Русь і був згодом проголошений святим. Утім, популярності набуло лише у XIX столітті.

Як назвати дівчинку? Якщо вона активна, грайлива, трошки вередлива і має гарненькі кучері — варто подумати про ім'я Юлія. Чому — зараз поясню! Звідки походить ім'я Юлія , достеменно не відомо. Тож розповідаю про всі версії:

із грецької мови Юлія перекладається як «хвиляста, пухнаста»;

із латинської — як «із роду Юліїв»;

скандинави називають Юліями та Юліусами дівчаток і хлопчиків, що народилися у грудні (від слова «jul» – Різдво)

Ім'я Юлія зустрічається і в християнських святцях

Називати дівчаток Юлями люблять у різних країнах: тому й існують такі варіанти цього імені, як Джуліанна, Хулія, Жюлі чи Джулія.

Згідно з дослідженнями істориків, в основі імені Аліна лежить німецьке коріння. У перекладі з латині значення імені Аліна – «чужа» або «інша». У Скандинавських країнах ім'я Аліна трактувалося як «великодушна», а також «благородна». У слов'янських народів походження імені Аліна асоціювалося з червоним кольором. снує версія, що Аліна – це жіночий варіант арабського чоловічого імені Алі, яке в перекладі означає «піднесений».Є припущення, що ім'я Аліна означає «світла, біла, світловолоса»У Шотландії ім'я Аліна, походження і значення якого теж вивчали лінгвісти, означає «чесна», а греки надають імені образ «сонячного променя».У православному світі дівчаткам по імені Аліна, значення імені і доля якого невідома, традиційно при хрещенні дають імена Алевтина, Олена, Ангеліна і Алла.

Ні для кого не секрет, що ім'я Денис досить популярно на території нашої країни. Але не всі знають, що до початку двадцятого століття воно було лише скороченням від церковного імені Діонісій. Деякі священики і по сьогоднішній день нарікають їм немовлят при хрещенні.Походження імені Денис досить цікаве. Адже воно відбулося від імені давньогрецького бога Діоніса. Цей житель Олімпу був покровителем вина і виноградарства. Крім того, він вважався богом родючості та натхнення. Що значить ім'я Денис? Дослівно воно перекладається як "належить Діонісу" або "присвячений Діонісу". У стародавньому світі вважалося, що чоловікові, що носить це ім'я, забезпечено заступництво могутнього божества.

Значення імені Анна – благодать. Ім'я давньоєврейського походження. Воно багато разів зустрічається у Біблії. Анна,— мати Діви Марії, бабуся Ісуса Христа. Довгі роки свята Анна жила у бездітному шлюбі, та завдяки диву народила дочку. Тому її ім'я означає також «милість Божа». Якщо говорити про Русь, то до нас прийшло воно в далекому Х столітті разом з іншими християнськими іменами. А так як найпершими хрестилися князі, то це ім'я спочатку вважалося аристократичним. І лише з часом воно перейшло в народ. Якщо говорити про церковному календарі, то можна побачити, що в ньому налічується 30 святих, які носили це ім'я. Трохи пізніше, вже в XVIII столітті, воно було настільки популярним, що змагалося з ім'ям Євдокія. Сьогодні ж це ім'я знаходиться в першій п'ятірці найпопулярніших жіночих імен.

Ім'я Марія має давньоєврейське походження, варіанти значення — «гірка», «бажана», «безтурботна». Ім'я Марія найпоширеніше ім'я в світі, тому що саме так звуть матір Ісуса. Серед православних імені Марія дають значення «пані

Пісня Алегрова

Влітку та восени народилися наші мами……

1Мама, мамочка, матуся,
Я до неї пригорнуся.
Вона добра і привітна,
Ніби сонце в небі, світла.

2. Матусю, дай ручки твої поцілую,
За шийку тебе обійму
І щічки погладжу.
Ти знаєш, матусю,
Як дуже тебе я люблю!
3. Чи є в світі що світліше,
Як мамині очі,
Що все зорять за дітками,
Як вдень, так і вночі?

4.Чи є в світі що щиріше,
Як серденько мами,
Яке б'ється для дитини
Днями і ночами?

5.Чи є в світі що дорожче,
Як мама кохана,
Що трудиться для дитини
До ночі від ранку?

6Мамо люба, добра, мила…
Як іще назвать тебе?
Це ж для мене ти пошила
З шовку плаття голубе.

7.Ти мені читаєш книжку,
Хочеш розуму навчить.
Ляжу спати – ходиш нишком,
Все боїшся розбудить.

8.Захворію хоч злегенька –
Цілу ніч не будеш спать.
То ж дозволь, тебе, рідненька,
За усе поцілувать!

Пісня С днем рождения , милая мама

Є у нас і тата, що народилися влітку та восени Це…..

1.Тату, рідний, мусиш знати –
Ти найкращий в світі тато!
Добрий, сильний та стрункий:
Хіба є де ще такий?

2.Будь упевненим, мій тату,
Що тебе я буду вартий.
Все робитиму, як ти,
Треба тільки підрости!

3. Хто научить жити свято,
Батьківщину берегти?
Ну, звичайно, — любий тато, —
Скаже кожний, я і ти.
4Хто мене щодня голубить,
Зігріває, як вогонь?
Ну, звичайно, тато знову, —
З ним не матимеш журби.

5.Хто навчить любити працю,
Боже славити ім'я,
Зустрічати сонце вранці
Ніжним співом солов'я?

6.Тато! Тато! Звісно, тато! —
Ляже думка на чоло.
Чи було б сьогодні свято,
Якби тата не було?

Пісня про тата

В прекрасну осінню пору народилася наша прекрасна перша вчителька Ганна Йосипівна.

1.Букварі і читанки,
Парти в два ряди.
Наша перша вчителька
В серці назавжди.
2.Споришева стежечка,
Стежечка-мережечка,
Що водила нас
Ще у перший клас.
Сонце світлі зайчики
Сипле у шибки.
Кришать крейду пальчики —
Пишуть палички.
3.Добре нам читається —
Вчителька всміхається.
А як хтось не зна —
Хмуриться вона.
4.Скільки розгадали ми
З нею загадок!
Скільки прочитали ми
Віршів і казок!
5.Стороною рідною
Дниною погідною
Йшли через покіс
У багряний ліс.
Наша перша вчителька
Інших науча.
Букварі і читанки
Їм вона вруча.
6.Споришева стежечка,
Стежечка-мережечка,
Інших перший раз
Повела у клас.

Дорога Ганна Йосипівна

Наша мила і люба, найкраща у світі,
Бажаємо щастя, даруємо квіти.
Щоб сонце і зорі плекали тепло,
І щоб завжди здоров'я у тебе було.
Щоб смутку не знала, ми просимо долі,
Добра тобі й радості, рідна, доволі.
Бо людям для щастя багато не треба –
Сімейного затишку й мирного неба.

Пісня про вчительку

Конкурси

Гра „ Якщо ти добра людина, то повинен..."

Якщо людина повинна робити те, що я називаю ви плескаєте в долоні, а якщо ні, то нічого не робите.

Робити комусь зле, якщо цього ніхто не бачить.

Допомагати мамі мити посуд.

Не вмиватися.

Берегти рідну природу та охороняти її.

Шанувати працю інших людей.

Галасувати, коли хтось відпочиває.

Бути вихованою, стриманою.

Обманювати, сваритися, хвалитися.

Насміхатися з чужого горя.

Добре вчитися, багато читати.

Не слухати батьків.

Любити своїх батьків.

Ділитися тим, що в тебе є.

Ображати інших.

Спати на уроках.

Захищати слабшого.

Допомагати друзям у біді.

Бачу, ви знаєте, що має робити добра людина.

До гри запрошую.

1. Проводиться гра «3, 13, 30».

«3» - підняти руки вгору,
«13» - руками дістати носочки ніг, не згинаючи ноги в колінах.
«30» - присісти.
Гравці повинні швидко виконати відповідні рухи. Висновок - найрухливішими є ____.

Ми сьогодні співали, гралися, вітали наших іменинників теплими словами. Так хай же все, що вам сьогодні бажали, збудеться, а це свято залишиться в вашій пам'яті надовго.

Дорогі діти-іменинники ми сердечно вітаємо вас!

Життя – це таємнича книга,

І скільки в ній незвіданих доріг!

Ти озирнешся і помітиш,

Як швидко пролетів за роком рік!

Крок! Іди в життя!

Правдивим будь від дня до років.

Життя це – шлях із моря кроків.

Не зупиняйся на хвилину,

Не зупиняйся ні на мить.

Тому, хто йде в життя сміливо

Завжди щастить, завжди щастить!

Ми співали й танцювали,

Поздоровлення читали.

А тепер усі до чаю.

Стіл святковий накриваємо.




Пісня Желаю

Перегляд файлу

Ведуча 1. Дорогі діти і гості! Сьогодні у нас так святково, урочисто. Всі готувались до свята іменинників!
Ведуча 2. Сьогодні в цьому залі свято,
Ми дуже раді всіх вітати!
І сподіваємось, що кожен
Для себе щось узяти зможе.
Хтось – настрій добрий запозичить,

Бо посмішка усім нам личить.
Хтось – слову доброму зрадіє,
Бо про добро усі ми мрієм
Ведуча 1. Ми зібрались сьогодні вшанувати любих літніх та осінніх іменинників, адже цього року кожен вихованець ступив на новий цікавий і загадковий поріг у наступний рік свого життя. День народження - свято, якого людина з нетерпінням чекає цілий рік. День народження дорогий нам день не стільки через можливість влаштувати вечірку і отримати подарунки, скільки з-за тих добрих, сердечних привітань , які звучать з вуст близьких нам людей. Наші іменинники  народились у найбагатшу і найкрасивішу пору року – літо і осінь. Тож  запрошуємо наших іменинників. Пісня  Крокодила Гени

Дорогі діти-іменинники ми сердечно вітаємо вас!

                         Життя – це таємнича книга,

                          І скільки в ній незвіданих доріг!

                          Ти озирнешся і помітиш,

                         Як швидко пролетів за роком рік!  

                              Крок! Іди в життя!

                              Правдивим будь від дня до років.

                              Життя це – шлях із моря кроків. 

                             Не зупиняйся на хвилину,

                             Не зупиняйся ні на мить.

                             Тому, хто йде в життя сміливо

                             Завжди щастить, завжди щастить!

 

 

Ведуча 1 За характером звісно всі діти різни. А чому? (Різні мають знаки зодіаку).
Давайте ж нагадаємо, які ж знаки зодіаку вхожі до нашого свята.
БЛИЗНЮКИ (22 травня - 21 червня) - вони розумні, мають інтуїцію, схильні до мистецтв, безкорисливі. Під знаком Близнюків народжується багато людей розумової праці. Близнюки можуть працювати артистами, журналістами, видавцями, секретарями, працівниками пошти, бухгалтерами, письменниками.
РАК (22 червня - 23 липня) - добрі, жагучі, чутливі, мають розвинені художні здатності й здатні змусити навколишніх себе любити. Рак має гарний інтелект, неймовірну пам'ять. Гарні в роботі, пов'язаній із дітьми. З них виходять гарні фахівці з розведення коней, собак, персонал дитячих садків, зоопарків, цирків, дитячі психологи, психіатри, акушери, няньки.
ЛЕВ (24 липня - 23 серпня) - натури сильні, містичні, палкі, не люблячі самітності й примуса. Розум сполучається із силою. Вони хочуть керувати, вести, вселяти, дарувати удачу, засипати подарунками, захищати, розважатися. Леви - гарні ювеліри, водії таксі, дипломати, політики, артисти, власники галерей, театральні постановники, декоратори, режисери, атлети, директори, голови, президенти, адміністратори. Вітаємо оплесками натур власних, сильних духом і розумом – Левів.


В літературі описується, що діти народжені під знаком Раку самі рухливі діти.
ДІВА (24 серпня - 23 вересня) - мають почуття гармонії, соромливі, скромні.
З Дів виходять гарні доктори, фармацевти, ветеринари, працівники невідкладної допомоги, акушери, масажисти, інженери, хіміки.
ТЕРЕЗИ (24 вересня - 23 жовтня) - ніжні, доброзичливі, мрійливі, розсудливі, люблять смачно поїсти. Терези за професією - модельєри, декоратори, продавці предметів мистецтва, антиквари, агенти в справах продажу книг, театральні агенти, юристи, судді.
СКОРПІОН (24 жовтня - 22 листопада) - натури сильні й жагучі, ініціативні, із силою волі, шляхетні, великодушні, здатні до медицини.

Пісня  С днем рожденья Віолета Дедьора
. З приходом дитини в цей світ, батьки наділяють її іменем ангела-охоронця чи то на честь батька, дідуся, бабусі. Чому? Саме по тій причині, що дитина наслідуватиме долю тої людини, в честь якої була названа.

Імена

Софія – означає прославлена мудрістю, мудра. Воно прийшло до нас із Греції. Людське ім'я Софія побутує у нас із часів Київської Русі.   Моє ім'я ще звучить так: Софійка, Софочка, Софка, Соня, Сонечка, Сонета.

Саша: Я Саша, Олександр. Моє ім'я прийшло до нас із грецької мови.

Воно складається з двох частин: „алексо” та „андрес” – людина, муж. Отже, Олександр – „захисник людей”.

Моє ім'я Дар’я означає сильна, непереможна. Воно перського походження. Ім'я Дар’я дзвінке і життєрадісне, та головні риси – це твердість та імпульсивність. 

Оксана. Гарне ім’я, правда? Горде, дзвінке і цікаве. Також цікава і доля самої Оксани. Незвичайна, загадкова і дивна. Походження цього чудового імені – грецьке. У перекладі на російську ім’я Оксана означає «гостинна». Так, Оксана любить гостей.

Сьогодні ім’я Валерія, як ніколи, популярнее. З латинської ім’я Валерія означає «міцна», та фізичне здоров’я тут ні до чого, йдеться скоріше про безмежне терпіння і вміння працювати на результат.  Витримці Валерії і можна позаздрити — йдучи до мети, дівчина ніколи не зупиниться на півшляху.

Ім’я Ярослав українське, слов’янське, православне.  Ім’я Ярослав означає «яскравий», «сильний», «славний своєю життєвою силою». Коротка форма імені Ярослав. Ярик, Слава, Славік

Значення імені Володимир – владика світом. Ім’я має слов’янське походження. Горде та величне ім’я Володимир відоме слов’янам ще з часів язичництва. Первісно ім'я Володимир було язичницьким. Але було включене Церквою до християнських переліків імен, оскільки його носив князь Київський Володимир Святославович, що хрестив Русь і був згодом проголошений святим. Утім, популярності набуло лише у XIX столітті.

Як назвати дівчинку? Якщо вона активна, грайлива, трошки вередлива і має гарненькі кучері — варто подумати про ім'я Юлія. Чому — зараз поясню! Звідки походить ім'я Юлія , достеменно не відомо. Тож розповідаю про всі версії:

  • із грецької мови Юлія перекладається як «хвиляста, пухнаста»;
  • із латинської — як «із роду Юліїв»;
  • скандинави називають Юліями та Юліусами дівчаток і хлопчиків, що народилися у грудні (від слова «jul» – Різдво)

Ім'я Юлія зустрічається і в християнських святцях

Називати дівчаток Юлями люблять у різних країнах: тому й існують такі варіанти цього імені, як Джуліанна, Хулія, Жюлі чи Джулія.

Згідно з дослідженнями істориків, в основі імені Аліна лежить німецьке коріння. У перекладі з латині значення імені Аліна – «чужа» або «інша». У Скандинавських країнах ім’я Аліна трактувалося як «великодушна», а також «благородна». У слов’янських народів походження імені Аліна асоціювалося з червоним кольором. снує версія, що Аліна – це жіночий варіант арабського чоловічого імені Алі, яке в перекладі означає «піднесений».Є припущення, що ім’я Аліна означає «світла, біла, світловолоса»  У Шотландії ім’я Аліна, походження і значення якого теж вивчали лінгвісти, означає «чесна», а греки надають імені образ «сонячного променя».У православному світі дівчаткам по імені Аліна, значення імені і доля якого невідома, традиційно при хрещенні дають імена Алевтина, Олена, Ангеліна і Алла.

Ні для кого не секрет, що ім'я Денис досить популярно на території нашої країни. Але не всі знають, що до початку двадцятого століття воно було лише скороченням від церковного імені Діонісій. Деякі священики і по сьогоднішній день нарікають їм немовлят при хрещенні.Походження імені Денис досить цікаве. Адже воно відбулося від імені давньогрецького бога Діоніса. Цей житель Олімпу був покровителем вина і виноградарства. Крім того, він вважався богом родючості та натхнення. Що значить ім'я Денис? Дослівно воно перекладається як "належить Діонісу" або "присвячений Діонісу". У стародавньому світі вважалося, що чоловікові, що носить це ім'я, забезпечено заступництво могутнього божества.

Значення імені Анна – благодать. Ім’я давньоєврейського походження.  Воно багато разів зустрічається у Біблії. Анна,— мати Діви Марії, бабуся Ісуса Христа. Довгі роки свята Анна жила у бездітному шлюбі, та завдяки диву народила дочку. Тому її ім'я означає також «милість Божа».  Якщо говорити про Русь, то до нас прийшло воно в далекому Х столітті разом з іншими християнськими іменами. А так як найпершими хрестилися князі, то це ім'я спочатку вважалося аристократичним. І лише з часом воно перейшло в народ. Якщо говорити про церковному календарі, то можна побачити, що в ньому налічується 30 святих, які носили це ім'я. Трохи пізніше, вже в XVIII столітті, воно було настільки популярним, що змагалося з ім'ям Євдокія. Сьогодні ж це ім'я знаходиться в першій п'ятірці найпопулярніших жіночих імен.

Ім’я Марія має давньоєврейське походження, варіанти значення — «гірка», «бажана», «безтурботна». Ім’я Марія найпоширеніше ім’я в світі, тому що саме так звуть матір Ісуса. Серед православних імені Марія дають значення «пані

 

Пісня Алегрова

Влітку та восени народилися наші мами……

1Мама, мамочка, матуся,
Я до неї пригорнуся.
Вона добра і привітна,
Ніби сонце в небі, світла.

2. Матусю, дай ручки твої поцілую,
За шийку тебе обійму
І щічки погладжу.
Ти знаєш, матусю,
Як дуже тебе я люблю!
3. Чи є в світі що світліше,
Як мамині очі,
Що все зорять за дітками,
Як вдень, так і вночі?

4.Чи є в світі що щиріше,
Як серденько мами,
Яке б’ється для дитини
Днями і ночами?

5.Чи є в світі що дорожче,
Як мама кохана,
Що трудиться для дитини
До ночі від ранку?

6Мамо люба, добра, мила…
Як іще назвать тебе?
Це ж для мене ти пошила
З шовку плаття голубе.

7.Ти мені читаєш книжку,
Хочеш розуму навчить.
Ляжу спати – ходиш нишком,
Все боїшся розбудить.

8.Захворію хоч злегенька – 
Цілу ніч не будеш спать.
То ж дозволь, тебе, рідненька,
За усе поцілувать!

Пісня С днем рождения ,  милая мама

Є у нас і тата, що народилися влітку та восени Це…..

1.Тату, рідний, мусиш знати – 
Ти найкращий в світі тато! 
Добрий, сильний та стрункий: 
Хіба є де ще такий? 

2.Будь упевненим, мій тату, 
Що тебе я буду вартий. 
Все робитиму, як ти, 
Треба тільки підрости! 

3. Хто научить жити свято, 
Батьківщину берегти? 
Ну, звичайно, — любий тато, — 
Скаже кожний, я і ти. 
4Хто мене щодня голубить, 
Зігріває, як вогонь? 
Ну, звичайно, тато знову, — 
З ним не матимеш журби. 

5.Хто навчить любити працю, 
Боже славити ім’я, 
Зустрічати сонце вранці 
Ніжним співом солов’я? 
 

6.Тато! Тато! Звісно, тато! — 
Ляже думка на чоло. 
Чи було б сьогодні свято, 
Якби тата не було? 

Пісня про тата

В прекрасну осінню пору народилася наша прекрасна перша вчителька Ганна Йосипівна.

1.Букварі і читанки, 
Парти в два ряди. 
Наша перша вчителька 
В серці назавжди. 
2.Споришева стежечка, 
Стежечка-мережечка, 
Що водила нас 
Ще у перший клас. 
Сонце світлі зайчики 
Сипле у шибки. 
Кришать крейду пальчики — 
Пишуть палички. 
3.Добре нам читається — 
Вчителька всміхається. 
А як хтось не зна — 
Хмуриться вона. 
4.Скільки розгадали ми 
З нею загадок! 
Скільки прочитали ми 
Віршів і казок! 
5.Стороною рідною 
Дниною погідною 
Йшли через покіс 
У багряний ліс. 
Наша перша вчителька 
Інших науча. 
Букварі і читанки 
Їм вона вруча. 
6.Споришева стежечка, 
Стежечка-мережечка, 
Інших перший раз 
Повела у клас. 

Дорога Ганна Йосипівна

Наша мила і люба, найкраща у світі, 
Бажаємо щастя, даруємо квіти. 
Щоб сонце і зорі плекали тепло, 
І щоб завжди здоров’я у тебе було. 
Щоб смутку не знала, ми просимо долі, 
Добра тобі й радості, рідна, доволі. 
Бо людям для щастя багато не треба – 
Сімейного затишку й мирного неба. 

Пісня про вчительку

Конкурси

Гра „ Якщо ти добра людина, то повинен..."

 

Якщо людина повинна робити те, що я називаю ви плескаєте в долоні, а якщо ні, то нічого не робите.

·        Робити комусь зле, якщо цього ніхто  не бачить.

·        Допомагати мамі мити посуд.

·        Не вмиватися.

·        Берегти рідну природу та охороняти її.

·        Шанувати працю інших людей.

·        Галасувати, коли хтось відпочиває.

·        Бути вихованою, стриманою.

·        Обманювати, сваритися, хвалитися.

·        Насміхатися з чужого горя.

·        Добре вчитися, багато читати.

·        Не слухати батьків.

·        Любити своїх батьків.

·        Ділитися тим, що в тебе є.

·        Ображати інших.

·        Спати на уроках.

·        Захищати слабшого.

·        Допомагати друзям у біді.

·        Бачу, ви знаєте, що має робити добра людина.

 

До гри запрошую.

1. Проводиться гра «3, 13, 30». 

 «3» - підняти руки вгору,
«13» - руками дістати носочки ніг, не згинаючи ноги в колінах.
«30» - присісти.
Гравці повинні швидко виконати відповідні рухи. Висновок - найрухливішими є ____.

 

Ми сьогодні співали, гралися, вітали наших іменинників теплими словами. Так хай же все, що вам сьогодні бажали, збудеться, а це свято залишиться в вашій пам’яті надовго.

         Дорогі діти-іменинники ми сердечно вітаємо вас!

                         Життя – це таємнича книга,

                          І скільки в ній незвіданих доріг!

                          Ти озирнешся і помітиш,

                         Як швидко пролетів за роком рік!

 

                                   Крок! Іди в життя!

                                   Правдивим будь від дня до років.

                                   Життя це – шлях із моря кроків.

 

                                  Не зупиняйся на хвилину,

                                  Не зупиняйся ні на мить.

                                  Тому, хто йде в життя сміливо

                                  Завжди щастить, завжди щастить!

 

                            Ми співали й танцювали,

                            Поздоровлення читали.

                            А тепер усі до чаю.

                            Стіл святковий накриваємо.



 

Пісня Желаю

 

 

 

docx
Додано
7 травня 2018
Переглядів
1926
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку