День посмішки Презентація

Про матеріал
Презентація для учнів 1-х 2-х ( шкли початковиих класів ) класів до дня посмішки. застосування фото і відео для дітей. Виховує дітей бути добрими, розрізняти добро та зло. Творче завдання ( Малюнок смайлика )
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Всесвітній день посмішки

Номер слайду 2

Всесвітній день посмішки відзначається щорічно першої п'ятниці жовтня. Тим, що це чудове свято існує, світ завдячує художнику Харві Беллу. Якось до нього звернулися представники страхової компанії з проханням придумати якийсь яскравий і незабутній символ візитну картку компанії. Харві не довго думав, взяв і запропонував замовникам те, що зараз усі без винятку користувачі інтернету називають «смайликом» усміхнену жовту мордочку.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Успіх такої «візитки» перевершив усі очікування. Незабаром мила мордочка стала з'являтися на футболках, бейсболках, конвертах, листівках, сірникових коробках. «Ніколи ще в історії людства та мистецтва не було жодної роботи, яка б, поширившись настільки широко, приносила стільки щастя, радості та задоволення. Не було нічого, зробленого так просто, але стало зрозумілим для всіх», сказав він в одному зі своїх численних інтерв'ю. Всесвітній день посмішки вперше відзначався 1999 року. Художник вважав, що цей день має бути присвячений гарному настрою. Девізом Дня є слова: Роби добро, допоможи ближньому посмішкою.

Номер слайду 6

А що ж таке посмішка ?

Номер слайду 7

Посмішка - виразні рухи м'язів обличчя, губ або очей, що показує прихильність до сміху або виражає задоволення, радість, вітання доброзичливість або іронію, глузування. Посмішка – вираз обличчя, освітлений радістю. Обличчя з посмішкою – відкрите обличчя. Посмішка – найважливіший елемент позитиву. Посмішка не тільки відображає піднесений настрій, а й активно його створює.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Настав час співати та танцювати !

Номер слайду 12

Виховання звички до посмішки, точніше готовності до доброзичливої ​​посмішки – найкорисніше придбання. Посмішка, як вираз доброзичливості та позитиву, покращує контакт між людьми, підвищує впевненість у собі, приваблює інших позитивних людей. У людей, схильних до щиро світлій посмішці, зазвичай вдало складається життя.

Номер слайду 13

Від гніву- старієш, від сміху – молодієш !Жарт – хвилинка, а заряджає на годину !Сміх без причини – ознака дурачини !Хто посміхається , до того й доля схиляється !Хто втратив сміх – той втратив житття!

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Посмішка. Ах, посмішка — не так уже й багато…Подумаєш, всміхнувся, та й усе. А в когось на душі від цього свято,Когось вона до сонечка несе. Підносить вгору, до вершин, високо…Лиш посмішка, а творить чудеса. То ж поміча її не тільки око,Але й душа. І квітне скрізь краса. А на душі стає і затишно, й спокійно,Вона несе і щирість, й доброту.І виростає радість вже подвійно,Як хтось дарує посмішку просту. То ж не скупіться, усміхніться щиро. Нехай вона, як маківка цвіте.І буде більше радості і миру —Усім проблемам рішення просте.

Номер слайду 16

Вроджене чи набуте? Німецький вчений Айбль - Айбесфельдт встановив, що здатність усміхатися глухих чи сліпих від народження дітей проявляється без будь-якого навчання чи копіювання. Однак звичка до посмішки чи схильність до закритого (без посмішки) виразу обличчя – не лише вроджена схильність, а й наслідок виховання.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Посміхнись прямо зараз !

Номер слайду 21

Дякую за увагу ! Не забувайте посміхатись, адже від цього залежить твій настрій, настрій твоїх друзів та сім’ї !

pptx
Додано
13 листопада 2023
Переглядів
234
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку