День працівників освіти "Мій вчитель-ти мій промінь щастя"

Про матеріал
Пропоную вам сценарій привітання вчителів з професійним святом. Мета: формувати пошану і повагу до педагогів, розвивати творчі здібності, вміння та нахили учнів; виховувати інтерес до творчої акторської діяльності.
Перегляд файлу
  1. Осінній день – пора прекрасна,

І літо бабине в повітрі проліта.

Високе небо чисте й ясне

І сонця промінь теплий зігріва.

 

  1. Пташки виспівують пісні, курличуть,

Прощання з літом вже не за горами.

А нас дороги знов до школи кличуть

На зустріч з друзями та вчителями.

 

  1. Троянди ще милують наший погляд,

І айстри різнобарвні квітнуть рясно.

В багровім золоті дерева, мов на огляд,

Стрункі берізки і старезний ясен.

    

  1. Калина заквітчалась у намисто,

Схилила віти до землі верба.

Характер осені плаксивий, норовистий

Та дуже часто й ніжним він бува.

 

 

  1. Холодні ранки, вечорова сирість

І перша паморозь на росяній траві.

Та в осені така безмежна милість

Що хочеться позаздрить цій порі.

 

  1. Осіннє небо, вмите журавлями,

Осіннє свято – тихе і святе.

Учителько! Ви – світлий образ мами,

Дитячих доль відлуння золоте.

 

ХУД.НОМЕР

1 Увага! Увага! Термінове повідомлення. Припинено повсякденну роботу телебачення. Всі телевізійні канали переходять в особливий режим.

2. Супутникові антени, цифрове телебачення Т-2, Інтернет, мобільні телефони, пристрої для зчитування інформації працюють в режимі онлайн   і направлені на одну велику зірку – зірку сіячів розумного, доброго, вічного – зірку «Вчитель» і посилають свої сигнали в душі кожного, бо немає на світі людини, яка б чогось досягла без вчителя. Тож вмощуйтесь зручно  наше свято починається.

 

3. До вашої уваги  Прогноз погоди.

 

1.Сьогодні,  2   жовтня в Вронівській школі сонячно від посмішок, віють квіткові вітри. До середини дня очікуються пориви радісних аплодисментів, можливі теплі тимчасові сльозинки та очікується фронт хорошого настрою.

 

2.Радикальне лікування від депресії, агресії, синдрому хронічного бажання підвищення зарплати, алергії на класне керівництво та до поурочних планів – з’їжте щось смачненьке.

 

3.В кабінеті директора очікується мінлива хмарність з проясненням під час наради.

 

1.До кабінету фізики та хімії наближаються магнітні бурі – внаслідок лавини дослідів. У кабінеті інформатики повний штиль, комп’ютер завис. Збоку їдальні віє приємний апетитний бриз. У завучів ясно та сонячно.

 

2. Гідрометцентр вітає всіх з святом Днем учителя і дарує вам Номер

НОМЕР

 

1.Сьогодні ваше свято. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Які б не вирували політичні пристрасті в країні, куди б не закинула нас доля, є в житті речі, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються.

 

2.Це – Рідна Земля, Мамина Любов, Погляд Першої Вчительки.

3. Один раз у рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь. У лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею променіють різнобарвні квіти приходить Ваше свято – День учителя!

 

1. « Чілдрен ТВ» вітає всіх Вас з професійним святом! З Днем працівників освіти.

Вихід з табличкою

2. Ну що 3, 2, 1 поїхали.

3.Шановні наші вчителі!

Ми Вас дійсно цінуємо, любимо і поважаємо. І на уроках слухаємо вас дуже уважно.

 

1. А деякі ваші фрази вивчили напам’ять і записали в алфавітному

                                  порядку. Хто забув алфавіт – повторюйте.

А – А голову ти вдома не забув.

Б – Батька до школи викличу.

В – Вам одну оцінку на двох поставити?

Г – Готуємо ½ листочка в клітинку.

Д – Давайте без «Давайте».

Е – Ех, не замовкните, будете самі тему розбирать.

Ж – Жувачку виплюнь з рота.

З – Звінок для вчителя.

І – І що з того?

К – Красу наводити дома будеш.

Л – Ліс рук…

М – «Мене не було» - це не причина.

Н – На контрольній я посміюсь.

О – Ох і клас у мене.

П – Після уроків закохуватись будете.

Р – Радість ти моя ненаглядна.

С – Сідаємо тихесенько, хто готовий до уроку.

Т – Три бали для тебе хороша оцінка.

У – У мене голова від вас кругом.

Ф – Факультативи не для мене проводяться.

Х – Хватить мені брехати.

Ц – Цирк поїхав, а клоуни залишились.

Ш – Штукатурки багато на обличчі.

Щ – Щас перевіримо ваші знання.

Ю –

Я – Я не заважаю вам своєю присутністю.

 

. 1: :А зараз дозвольте довести до вашого відома деякі дані соціологічного дослідження нашої школи: загальна кількість працівників - 19; Із них - представників жіночої статі - 15, а 4 - чоловічої, що свідчить про дискредитацію чоловіків в народній освіті;

 

 2 :За цей рік ви сказали «Добрий день» більше 7 тисяч раз, а почули у відповідь лише 917 раз.

А ще ми подумали, що, можливо, наших вчителів, як і звичайну людину, цікавить майбутнє, тому придбали газету «Тичер- ньюс»» із астрологічним прогнозом на цей тиждень. (Розгортає газету) Отож, якщо серед вас є : Овни,  підніміть будь ласка руки. із-за великої кількості роботи та сильної втоми ваш робочий день треба розпочинати так: ви приходите на роботу і проводите 2 години у позі лотоса. Саме після такої релаксації, ваш робочий день промайне швидко та цікаво.

 

ВЕД 1. Тільці. (20 апреля - 20 мая) У стосунках з завучем у вас почнеться новий етап, коли в кожному класі виявите по кілька двієчників. Якщо нинішній стан вас задовольняє, кращє не ставити двійки. Як кажуть від гріха подалі.

 

ВЕД. 2. Близнята. (21 мая - 20 июня) Чекайте навали аудиту, відділу освіти, завуча, батьків, їхніх друзів та сусідів. Для них можете скласти графік відвідувань. Але за окрему плату у вигляді щорічної премії можете пропускати без черги.

 

ВЕД. 1. Раки. (21 июня - 22 июля) Стримуйте емоції на уроках, інакше вони звільняться і розбіжаться по класу. На їх шум може завітати директор, що негативно вплине на стан здоров’я «здорової» вашої зарплати.

 

ВЕД. 2. Леви. (23 июля - 22 августа) Займіться гімнастикою на вашому городі. Подихайте свіжим повітрям біля школи. Дивись, так тиждень і мине. Уроки не вовки, в ліс не розбіжаться.

 

ВЕД. 1. Діви. (23 августа - 22 сентября) У спілкуванні з учнями виявляйте підвищену агресивність, аби вас першим не образили.

 

ВЕД.2. Терези(23 сентября - 22 октября) Фінансові проблеми найкраще вирішувати шляхом позичання грошей у знайомої профспілки. Якщо її не виявиться дома, можете сміливо не готувати на понеділок уроки.

 

ВЕД. 1. Скорпіон. (23 октября - 21 ноября) Дайте відпочинок язику. Стримуватись буде нелегко, а тому і не стримуйтесь. Колеги вас вірно зрозуміють і самі підкажуть, коли замовкнути.

 

ВЕД. 2. Стрільці. (22 ноября - 21 декабря) Чергове осіннє підвищення цін вплине на ваші справи. А тому не свистіть у класі, бо не буде грошей.

 

Вед. 1. Козероги. (22 декабря - 19 января) Головне для вас зараз – спокій і ще раз спокій. Тому забудьте про все, візьміть лікарняний і спостерігайте, як росте домашній кактус.

 

ВЕД.2. Водолій. (20 января - 19 февраля) Якщо відчуєте наближення завуча чи директора під час проведення уроку, негайно сховайтеся в іншому класі і почекайте поки вона розважатиме учнів. Не забудьте подякувати їй за це на перерві.

 

ВЕД.1. Риби. (20 февраля - 20 марта) Ваша творчість і ініціатива неприпустима. Інакше навісять справ більше, ніж ви зможете зробити за час, що залишився до пенсії.

  1. Ось такий гороскоп. Звичайно він жартівливий, проте не забувайте, що в кожному жарті є доля правди.

 

Вед. З поверненням, шановні)) А ми продовжуємо нашу програму «Все буде добре» І наступна наша рубрика «Спорт в народ».  Запрошуємо до нас в студію ІгораОбуховського, нашу спортивну ластівочку з чимось цікавим.

І.О. Всім фізкульт привіт!Я радий вас вітати. Бачу, що всі вчителі гарно виглядають, усміхнені та зацікавлені. Я, звісно, прийшов не пісні співати, а поділитися з вами особистою системою відновлення сили та енергії під час перерви. Моя реабілітаційна програма розрахована на 4 хвилини, тобто 4 вправи по хвилині і ваша серцево-судинна, нервова, м’язова  та дихальна системи  будуть 100-відсотково відновлені.

Вед.  О, як цікаво. Я знаю ваша система вже добре прижилася у вчителів багатьох  міст України.

І.О. Та не тільки прижилася.Деякі вчителі на перервах ці вправи виконують в груповій формі в коридорі.

Вед. Ти, бачу, взявіз собою головний елемент викладача – указку. Навіщо?

І.О. Побачите. Ну, добре, не будемо тривожити повітря, а перейдемо до виконання  вправ. Давайте я зараз одягну хоча б спідницю щоб в деякій мірі  бути схожим на викладача під час уроків. Так як за рейтингом вчителі жіночої статі просто обожнюють  мою спортивну програму.  (одягає спідницю).

- перша вправа.Берете указку в дві руки, ноги на ширині плечей і намагаєтесь присісти якомога глибше.Так виконуємо цю вправу хвилину, не більше.

- друга вправа.Підходите до дошки, спиною затискаєте указку і водите нею по хребту вгору вниз, вгору вниз. Не більше хвилини, я вірю, хотітиметься довше, але перерва не резинова, треба поспішати.

- третя вправа.Берете в руки указку, повертаєтесь до дошки, стаєте в позу боксера, уявляєте календарний план чи то заповнення класних журналів і відновлюєте дихання. Головне мовчки. Зрозуміли?

- четверта вправа. Поруч в класі, звісно, будуть діти.Вони вам і допоможуть, як мені ведуча.(скакає) Ось так відновлюєте сили рівно хвилину. Але також пильнуйте, щоб ніхто не знімав вас на відео, а то казусів такого характеру в інтернеті зустрічається безліч.

Відео учителів

Вед. Боже, це ж геніально! Особливо я уявляю як вчителі на перерві це в коридорі роблять.

І.О.  Шановні вчителі, ви наш приклад у всьому, тому бажаю вам творити, витворяти і натворити чогось неймовірно приємного для себе. Зі святом. До побачення.

Вед. І як ведеться в нашій студії лунають музичні вітання

 

Учитель TV” веде пряму трансляцію з головної площі села. Шановні телеглядачі! У зв’язку зі святкуванням Дня вчителя до нас у село прибув почесний гість   сам  Дон Карліоне.  І через кілька секунд ми почуємо його вітальну промову.

___________ Дон Карліоне. Буенос діас, міо амігос!

Перекладач. Доброго дня, шановні пані та панове!

Дон Карліоне. Бон джорно, мучачос!

Перекладач. Здоровенькі були!

Дон Карліоне.Міо псевдонімо ест Дон Карліоне.

Перекладач. Мене кличуть Дон Карліоне.

Дон Карліоне. Аморе професоре…

Перекладач. Дорогі вчителі!

Дон Карліоне.Мафія коза ностра…

Перекладач. Представники профспілки працівників освіти.

Дон Карліоне.Мама мія!

Перекладач. Шановна пані директор!

Дон Карліоне.Салюто ваша портрето!

Перекладач. Вітаю у вашій особі…

Дон Карліоне.Університето, педрадо й падре комітето!

Перекладач. Усі органи шкільного самоврядування!

Дон Карліоне.Міо кретіно фанато Віталій Кличко!

Перекладач. Я безумно люблю Україну!

Дон Карліоне.Беліссімо поздоровіссімо з карнавало де педагого.

Перекладач. Я дуже хочу поздоровити всіх учителів з їхнім святом!

Дон Карліоне.Карнавало-фестивало ля фініта!

Перекладач. На жаль, канікули закінчились.

Дон Карліоне.Бандіто, садисто, барбосо, терористо, кам бек університето!

Перекладач. І всі учні знову повернулись у школу.

Дон Карліоне.Кошмаро на уроко, бедламо на перерво…

Перекладач. Щоби знову взяти участь у навчальному процесі.

Дон Карліоне.Професоро-мазохісто…

Перекладач. Закохані у свою роботу викладачі…

Дон Карліоне.Арбайтен, Папа Карло.

Перекладач. Із радістю їм у цьому допомагають.

Дон Карліоне. Запрето проблема целлюліто…

Перекладач. Бажаю вам зберігати молодість і стрункість.

Дон Карліоне. Гривня баксо міліоно…

Перекладач. Підвищення заробітної плати.

Дон Карліоне. Прогібанто перед ля адміністранто.

Перекладач. Мати добру репутацію в начальства.

Дон Карліоне.. Канікуляро беспредєло!

Перекладач. Збільшення канікул.

Дон Карліоне. Фініта ля комедія.

Перекладач. Якнайшвидшого закінчення навчального року.

Дон Карліоне. Аморе Казанова.

Перекладач. Щастя в особистому…

Дон Карліоне.Бастарді-дармоїді, зануді-остолопі.

Перекладач. І сімейному житті!

___________ Ми приєднуємося до всіх привітаню

___________ Спасибі вам, учителі, за душу відкриту,

За ласку, турботу, любов, доброту.

Живіть довго-довго, милуйтесь цим світом.

Хай завжди для вас ніжні квіти цвітуть,

Хай щастям і сміхом наповниться дім.

За ваші турботи — низький вам уклін!

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Горбатюк Ірина
Додано
11 травня 2021
Переглядів
257
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку