Діагностувальна робота. Списування

Про матеріал
На основі даного тексту можна перевірити у дітей навички списування. Текст відповідає усім нормам діючої програми.
Перегляд файлу

СПИСУВАННЯ                І СЕМЕСТР

____________________________________        4 КЛАС

ЯК ДЕРЕВА ЗИМУЮТЬ

 Немов зачарований, стоїт…  з…мовий ліс. Сосни хвацько (з/с)били набік білі берети. Кутаються у м…які пухнасті накидки ялини. (На)галявині бері(з/с)ки збилися в гурт і тремтят… від холоду. Переливається під променями скупого сонця сні(г/х).

 Як же зимують д…рева? Сам по собі моро(з/с) їм не страшний. Головна небезпека (для)д…рев – висихання. Пр…рода подбала про їх захист. Поверхня стовбура (в)крита особливим водонепроникним шаром.

Принишк  з…мовий ліс. Та жит…я триває. Йде активна підготовка до нового буяння зел…ні.

Із журналу

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

                                 

docx
Додано
30 листопада 2022
Переглядів
2563
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку