Діагностувальна робота "Українська мова (списування)"

Про матеріал
Діагностувальна робота з української мови (списування) для учнів 4 класу(ІІ семестр).Матеріал містить аркуш з текстом для виконання діагностувальної роботи з орфографічним завданням.
Перегляд файлу

             _______________________________________________

                                   (Прізвище та ім’я  учня)

 

        

 Діагностувальна робота з української мови

                                                                             (СПИСУВАННЯ)


Прочитай текст. Спиши, розкриваючи дужки та вставляючи потрібні букви.

       Сьогодні в нас особливий день. Сьогодні ми святку(є,ї)мо День Матері. І я виріш(и,е)ла,що ми напиш(и,е)мо вітальну л(е,и)стівку нашій матусі. Адже цим  ми зроб(и,е)мо приємно нашій рідненькій. Ти ма(є,ї)ш приділяти увагу своїй ненці! Коли дяку(ї,є)ш їй за все й серце почува(є,ї)ться краще.Як каже моя бабуся: «Посі(ї,є)ш вчинок-виросте звичка».І я вважаю,що це дуже х(а,о)роша звичка-робити приємно тим,хто тебе любить.Трохи уваги,краплю любові,щира усмішка,нев(е,и)личка листівка,телефо(н,нн)ий дзвінок і ти робиш в(е,и)лику справу-робиш щасливішою людину.

      ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

                   Рівень______________________                                      Рівень__________________

                          (графічні навички письма)                                            (орфографія та пунктуація)

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Fylypyuk Nataliya
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
11 березня 2023
Переглядів
1707
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку