Діагностувальна робота з української мови .Письмовий переказ "Ласунка " для учнів 4 класу

Про матеріал
Опис методичного матеріалу: Діагностувальна робота з української мови для учнів 4 класу.Письмовий переказ тексту про білочку Ласунку. Вся робота розміщена на слайдах презентації PowerPoint: текст, запитання, опорні слова, план.Є можливість редагування.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ласунка Жваву білочку звали Ласункою. Потрапила вона до нас ранньої осені ще маленьким кумедним білченям. Найбільше любила білочка цукор. За це її прозвали Ласункою. Вона частенько ходила на прогулянку, але далі високої сосни не заходила. Прийшла весна, зійшов сніг, вкрилася земля травою і квітами. Ласунка стала дорослою білкою. Одного весняного вечора вона не повернулася додому. Всі дуже зажурилися, бо думали, що вона нас покинула. Другого вечора Ласунка з’явилася. Вона кинулася до нас і як завжди попросила цукру. Минуло кілька днів. Ласунка знову зникла і тепер уже назавжди. Письмовий переказ 4 клас Читання тексту вчителем .

Номер слайду 2

1. Про кого розповідається в оповіданні?2. Чому білочку прозвали Ласункою?3. Що сталося одного весняного вечора?4. Що сталося через декілька днів ?I Запитання за змістом тексту.

Номер слайду 3

жвава білочка Ласунка, кумедне білченя, висока сосна, зійшов сніг, не повернулася додому, попросила цукру, зникла. II Опорні слова

Номер слайду 4

Ласунка Жваву білочку звали Ласункою. Потрапила вона до нас ранньої осені ще маленьким кумедним білченям. Найбільше любила білочка цукор. За це її прозвали Ласункою. Вона частенько ходила на прогулянку, але далі високої сосни не заходила. Прийшла весна, зійшов сніг, вкрилася земля травою і квітами. Ласунка стала дорослою білкою. Одного весняного вечора вона не повернулася додому. Всі дуже зажурилися, бо думали, що вона нас покинула. Другого вечора Ласунка з’явилася. Вона кинулася до нас і як завжди попросила цукру. Минуло кілька днів. Ласунка знову зникла і тепер уже назавжди. III Поділіть текст на три частини і доберіть до них заголовки .

Номер слайду 5

План 1. Поява білочки.2. Прихід весни.3. Зникнення Ласунки.

Номер слайду 6

Письмовий переказ. П’ятнадцяте листопада Ласунка

Номер слайду 7

Список використаних джерел. Тести для диктанів -https://ludmilasenchenko.blogspot.com/2018/06/

pptx
Додано
19 червня
Переглядів
23
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку