Дидактичний матеріал "10 найбільш технологічно розвинених країн світу"

Про матеріал

Даний матеріал призначений для створення презентації на тему "10 найбільш технологічно розвинених країн світу" та складається із 10 фотографій у форматі .jpg та тектового файлу з коротким описом зображеного ни них.

 Корея.jpg
.jpg
Перегляд файлу

10 найбільш технологічно розвинених країн світу

Високі технології міцно входять у життя людей. Багато країн використовують їх для того, щоб підвищити якість життя своїх громадян. Рівень технологічного розвитку держави знаходиться у прямій залежності від його економічної і політичної стабільності. Ми склали рейтинг десяти найбільш просунутих в цьому аспекті країн.

1 місце - Японія

Цілком передбачувано ця країна на 2015-й рік вважається найбільш технологічно розвинутою у світі. Автомобілебудування, робототехніка, електронна техніка, металургія, сейсмостійке будівництво – вона приділять увагу розвитку буквально всіх сфер. Важливо відзначити, що при цьому значне місце в Японії займають освіта і наука.

2 місце - США

Наддержава, перша відправила людей на Місяць, створила атомну бомбу і подарувала світові чимало інших відкриттів, займає одну з лідируючих позицій в нашому списку. Вона є країною з найбільш технологічно забезпеченої армією; активно займається освоєнням космосу, вкладає величезні кошти в розвиток фармацевтики і телекомунікацій.

3 місце - Південна Корея

Країна, що подарувала світові такі бренди, як LG, Samsung і Hyundai. На сьогоднішній день складно переоцінити вклад, внесений південнокорейськими дослідниками в розвиток нанотехнологій і робототехніки. Міністерством науки і технологій Південної Кореї фінансується ряд великих національних програм розвитку високотехнологічних виробництв. Чого вартий, наприклад, одні маленький факт: середня швидкість Інтернету тут у три рази вище, ніж у США.

4 місце - Ізраїль

Входить в список з п'яти країн з найрозвинутішими космічними технологіями, і не дивно: 35% загального доходу від експорту тут витрачається на продукти технологічної сфери. Так, в Ізраїлі існує величезна інфраструктурна мережа для підзарядки електромобілів – це істотно полегшує життя громадянам.

5 місце - Німеччина

Батьківщина Mercedes-Benz, Audi, BMW і Volkswagen, вона широко відома як хай-тек нація в області машинобудування. Також німецькі вчені активно займаються розробками у сферах космонавтики і нанотехнологій. У всьому світі знають про таких науково-дослідних організаціях, як «Товариство Макса Планка» і «Готфрід Вільгельм Лейбніц».

6 місце - Канада

Складні промислові дослідження, розробка біотехнологій, активне вивчення космічного простору – далеко не повний перелік того, чим відрізняється ця країна. Уряд тут не шкодує коштів на розвиток технологічного сектора: 1,8% ВВП виділяється на науково-дослідні і дослідно-конструкторські розробки.

7 місце - Великобританія

Колись вона подарувала світові паровоз, реактивний і електричний двигуни, лампу розжарювання та Інтернет, а сьогодні абсолютно справедливо входить в десятку найбільш промислово розвинених країн світу. Авіація, автомобілебудування, фармацевтика – у всіх цих областях розробки Британії грають провідні ролі.

8 місце - Китай

Під Китаєм мається на увазі КНР і Тайвань, який формально одиниця КНР. Китай активно розвивається, налагоджує випуск буквально все, скуповуючи бренди і технології. Варто тільки почати перераховувати: Volvo, Great Wall, Lenovo, Huawei, Acer, Asus, BBK, BenQ, D-link, Gigabyte, HTC. І ще Китай на п'ятому місці в світі по виробництву провину — Топ 10 країн виноробів.

9 місце - Фінляндія

Славиться в першу чергу своєю системою охорони здоров'я, визнаної однією з найбільш сучасних і технологічних. До того ж як батьківщина бренду Nokia займає важливе місце в сфері мобільних комунікацій. На сьогоднішній день найбільший наголос тут робиться на розвиток біології, біоенергетики та екології.

10 місце - Сінгапур

Це місто-держава по праву вважається одним з найбільш привабливих для бізнесу і життя в цілому. Це прекрасний приклад того, як з бідної, якщо не сказати злиденної країни можна отримати розвинене суспільство з високотехнологічної інфраструктурою. На сьогоднішній день Сінгапур може похвалитися найшвидшим в світі інтернетом, зручної системою громадського транспорту і як мінімум одним смартфоном на душу населення.
Що ж, все цілком очікувано – крім хіба що Фінляндії...

 

zip
Додано
30 липня 2018
Переглядів
701
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку