Ділова гра для психологів на тему: «Врятувати одну зірку»

Про матеріал

Дуже важлива підтримка знехтуваних дітей з заниженою самооцінкою, а саме дітей “групи ризику", особливо тих, які навчаються в інклюзивних класах збоку батьків, учнів, вчителів та психологів.

Зміст архіву
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас для психологів та соціальних-педагогів

Номер слайду 2

Мета: Підтримка знехтуваних дітей з заниженою самооцінкою: досвід рефлексії основних проблем молодших школярів, а саме дітей “групи ризику” з точки зору батьків, учнів, вчителів та психолога. Навички зміни рольової поведінки в системі «Дитина – батьки – вчитель».

Номер слайду 3

ЗАВДАННЯ: розібратись у чому проблема низького статусу дитини у колективі з боку вчителів, батьків і самих учнів, усвідомити важливе місце психологічної служби у формуванні повноцінної здорової особистості вихованців.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Вирази, які боляче ранять дитячі душі, вирази, яких бажано уникати Я тисячу разів тобі казала… Невже тобі не зрозуміло… Скільки разів треба повторювати… Всі люди…, а ти… Ну на кого ти схожа? Що ти до мене причепився?! Ти такий самий як твій батько,… чи мати…

Номер слайду 6

Вирази, які бажано вживати якомога частіше Ти в мене такий хороший. Порадь мені, будь-ласка… Ти мене завжди правильно розумієш… Ти у мене МОЛОДЕЦЬ! Як я тобі вдячна! Які у тебе чудові друзі!

zip
Пов’язані теми
Психологія, Майстер-класи
Інкл
Додано
15 лютого 2018
Переглядів
1440
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку