Дистанційна семестрова контрольна робота для 6 класу (за ІІ семестр)

Про матеріал
Дистанційна семестрова контрольна робота для 6 класу (за ІІ семестр) у формі тексту для списування з додатковим завданням
Перегляд файлу

Семестрова контрольна робота

6 клас

 Київс..ка осінь 1885 року. Золотисто/жовте, брунатно/ч..рвонувате лис(т/тт)я шарудить в алеях навколо пам..ятника (С/с)вятому (В/в)олодимиру. Далеко виднієт..ся з (В/в)олодимирської гірки глибоко/вода течія (С/с)лавути. Васн(е/є)цов вд(и/е)вляється у гл(и/е)бінь ріки, а думки його ширяють поміж стін ново/збудованого  (В/в)олодимирського (С/с)обору.

 Увесь цей біло/сірий простір стін з темними плямами треба ро..писати. Художник ро..мірковує, які сюжети де слід ро..містити. Пр(и/е)гадує репродукції фресок давньо/руських та візантійс..ких соборів.

 Протягом 10 років (В/в)іктор (В/в)асн(е/є)цов виконав 15 в(и/е)личезних композицій, написав 30 аршинів стіно/пису. Особливу увагу серед його робіт пр(и/е)вертає надвівтарний образ (Б/б)ого/матері з (Б/б)ожим  (С/с)ином на руках.

 Разом із (В/в)асн(е/є)цовим над внутрішнім оздобле(н/нн)ям храму працювали художники Св(е/є)домський, Н(е/є)ст(е/є)ров, Пимоненко та Катарб(и/і)нський. (З журналу, 110 сл.)

Завдання: списати текст, знімаючи риски та вставляючи, де треба, пропущені букви. Числа записати словами. Виписати з тексту займенники, визначити розряди, до яких вони належать.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
4.5
Загальна:
4.9
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Kiryan Irina
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. ІРИНА ЯРОШИНСЬКА
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    4.0
docx
Додано
30 квітня 2020
Переглядів
6735
Оцінка розробки
4.9 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку