До Всесвітнього дня читання вголос

Про матеріал
Файл містить матеріали для закріплення знань з частин мови- іменник,прикметник,дієслово. Також ознайомить учнів з Всесвітнім днем читання вголос.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Доброго ранку!2 лютого. Класна робота

Номер слайду 2

Каліграфічна хвилинка. Мідь. Вед – мідь Взимку ведмеді люблять поспати.

Номер слайду 3

На які питання відповідають слова назв - ознак предмета? Наведи приклад Як їх називають?На які питання відповідають слова назв – дій предмета? Наведи приклад. Як їх називають?На які питання відповідають слова назв – предмета? Наведи приклад. Як їх називають?

Номер слайду 4

Спиши речення. Цілісінький день заєць ховався від хитрої лиски. На уроці математики ми виконували цікаві завдання. За допомогою ноутбука я знайшла цікаву інформацію про диких тварин. У п’ятницю ми поїдемо в село до бабусі.Іванко пригостив Михася червоним яблучком.

Номер слайду 5

2 лютого

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Про горду качку. Народна казка Одна качка плавала на воді. Аж надбіг лис.- Добрий день, качечко! — каже лис.- Здорові були, добродію! Що там доброго скажете? -Та не маю коли, бо біжу з села,—каже лис—Чи то ви та качка, що люди кажуть, що немає кращої на ціле село?Качка аж нестямилася з радощів.— Та, може, і я, — каже горда качка.—То ходіть же за мною до села. Бо вже господиня аж гиневас побачити! Ви не знаєте, які ви на все село славні, навіть у місті за вас знають!Горда качка, недовго думаючи, — штрик на берег. А лис тоді за шийку — цуп.— Ось так, — каже. — Гордість не одному шию скрути­ла!

Номер слайду 9

Хлопчик і Дзвіночок КонваліїПрийшла весна. Із землі виткнулась зелена стрілка. Вона швидко росла, потім розділилась на два листочки. Листочки стали великі. Між ними з'явився маленький пагін. Він піднявся, нахилився до одного листка і ось на світанку розцвів сріблястим Дзвіночком. Це був Дзвіночок Конвалії. Раненько Дзвіночка побачив хлопчик. Його зворушила краса квітки. Він не міг відвести очей від Конвалії. Хлопчик простягнув руку, щоб зірвати квітку. А квітка йому шепоче:— Хлопчику, навіщо ти хочеш мене зірвати? — А ти мені дуже подобаєшся. Ти така гарна, — каже хлопчик.— Добре, — зітхає Дзвіночок Конвалії. — Зривай. Тільки перед тим, як зірвати, скажи, який я гарний. Подивився хлопчик на Дзвіночок Конвалії. Квітка була справді чудова. Вона була схожа на ранкове небо, й на блакитну воду ставка, і ще на щось дивовижно красиве. Хлопчик усе це відчував, але висловити не міг. Він стояв біля Дзвіночка Конвалії, зачарований красою квітки.— Рости, Дзвіночку, — прошепотів хлопчик.

pptx
Додано
16 березня 2022
Переглядів
1263
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку