Догляд за волоссям після хімічної завивки

Про матеріал
Фотохромотерапія – це лікування світлом і кольором, ефективність якого науково доведена. Він заснований на тому, що світло, будучи електромагнітним випромінюванням, проникає через тканини і несе необхідну енергію.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Фотохромотерапія

Номер слайду 2

Чи знаєте ви, що майже 10 років для лікування волосся після хімічної завивки застосовують Фотохромотерапію.

Номер слайду 3

Фотохромотерапія – це лікування світлом і кольором, ефективність якого науково доведена. Він заснований на тому, що світло, будучи електромагнітним випромінюванням, проникає через тканини і несе необхідну енергію. Всі кольори мають своє випромінювання, що несе ту чи іншу інформацію.

Номер слайду 4

Терапія кольором була відома практично у всіх стародавніх цивілізаціях. Збереглися документальні підтвердження того, що тисячі років тому в храмах Єгипту були виявлені цілі зали, прозорі склепіння яких особливим чином переломлює сонячні промені, наповнюючи кімнату світлом того чи іншого відтінку. Очевидно, що ці приміщення були призначені для прийняття цілющих фотохромотичесних ванн.

Номер слайду 5

Лікування такою методикою дозволить поліпшити вигляд волосся, впливаючи на них червоним, жовтим, синім і зеленим світлом. Наприклад, червоне світло дозволяє зміцнити локони і позбавить від лупи. Жовтий прискорює ріст волосся. Для того щоб запобігти випадінню волосся застосовують зелений колір. У свою чергу, синє світло знищує грибок і запобігає алергію.

Номер слайду 6

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
20 лютого 2023
Переглядів
301
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку