Документ "10 способів об'єднати дітей у команду"

Про матеріал
Документ "10 способів об'єднати дітей у команду"Документ "10 способів об'єднати дітей у команду"Документ "10 способів об'єднати дітей у команду"Документ "10 способів об'єднати дітей у команду"
Перегляд файлу

10 способів об'єднати дітей у команду

Від викладачів:

1) По номеру варіанта (l, ll)

2) За журналом (навпіл)

3) Розрахунок за номерами (перший, другий, третій...)

З Інтернету:

1) Зовнішні ознаки дітей: колір одягу, рюкзаків, наявність краваток, шпильок, прикрас та ін. Наприклад, команда тих, у кого щоденник лежить на столі, і тих, у кого не лежить.

2) По першій букві імені або прізвища (голосні — приголосні, дзвінкі — глухі і ін. — актуально для уроків української мови).

3) Стрільба очима. Учасники встають у коло, опускають очі. По команді вчителя діти піднімають очі, шукаючи свою пару. Якщо очі зустрілися, то утворилася пара, вона виходить з кола. Шляхом декількох повторень клас поділяється на пари (повинно бути парне число учнів).

Від одногрупників:

1) Кольори. Різнокольорові листочки (червоні, жовті, зелені) за кількістю учасників. До заняття необхідно підготувати жетончики двох або більше кольорів. Перед початком занять перемішати жетончики і роздати по одному кожному учаснику. Коли необхідно буде розділити групу, потрібно просто повідомити учасникам, що один колір жетончиків-це перша команда, а другий колір-друга і тд.

2) За часом року, в якому народилася дитина (зима, весна, літо, осінь).

3) Геометричні фігури — команди квадратів, трикутників, кіл та ін. (актуально для уроків математики)ж

Власна гра:

Гра «Знайди звук» - шепніть на вухо кожному назву тварини або птаха, кількість тварин за кількістю потрібних груп; учасники ходять по кімнаті і видають звуки своєї тварини; знайшовши таку ж тварину, треба взятися за руки і далі шукати інших разом; всі ходять, поки не знайдуть всіх членів своєї команди.

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
1 липня 2022
Переглядів
3442
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку