Домашні улюбленці ( презентація)

Про матеріал

Дана презентація створювалась моїм сином для уроку приридознавства.Це була проектна робота до вивченого розділу. Буде корисною при вивченні теми,як додатковий матерял.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Домашні улюбленці .

Номер слайду 2

Усі свійські коти походять від диких. Уперше були приручені у стародавньому Єгипті понад 4000 років тому, та й донині вони не втратили хижацьких рис, притаманних їх предкам: такі ж самі гострі зуби, міцні кігті, гострий нічний зір.

Номер слайду 3

Одна пара кішок і їх нащадки за 7 років можуть "виробити” 420 000 кошенят. “Товариські” коти ходять за Вами з кімнати в кімнату, щоб контролювати Ваші дії. У котів потіють лише подушечки лап. Коти можуть видавати близько 100 різних звуків. Для порівняння – собаки лише близько 10.

Номер слайду 4

Найбільш фантастичний рекорд був встановлений в Аргентині кішкою, на ім’я Mincho, яка залізла на дерево і не спускалася, поки не померла через шість років.  Рекорд

Номер слайду 5

Коти махають своїми хвостами, коли стоять перед вибором. Наприклад, якщо кіт стоїть в дверному отворі, і хоче вийти, а на вулиці йде дощ. Кіт хоче вийти, але не хоче промокнути. Як тільки він прийме рішення (залишитися удома, або вийти під дощ), хвіст негайно припинить розгойдуватися. ЗВИЧКИ

Номер слайду 6

Коли ми гладимо кота, у нас знижується частота серцебиття і кров’яний тиск. А люди з серцево-судинними захворюваннями мають шанс прожити довше, якщо у них є кіт, на відміну від тих, хто не має ні кота, ні собаки.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Мій котик

Номер слайду 9

Кожна кішка має свій характер, особливості поведінки, звички, по-різному ставиться до господаря і тих, хто її оточує.

ppt
Додано
30 липня 2018
Переглядів
16259
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку