Допомога птахам взимку

Про матеріал
Участь учнів КЗ «Добровільський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області» у Всеукраїнській природоохоронній акції «Годівничка»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Допомога птахам взимку. Участь учнів КЗ «Добровільський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області» у Всеукраїнській природоохоронній акції «Годівничка» Керіник: Кременчуцька Віта Володимирівна

Номер слайду 2

 Мета та завдання акції: Акція започатковується з метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття, проведення широкої просвітницької роботи та практичних дій з охорони та збереження орнітофауни. Головними її завданнями є:• ознайомлення з видовим різноманіттям зимуючих птахів своєї місцевості;• надання учням знань з біології птахів, аспектів їх підгодівлі;• оволодіння методиками визначення, спостереження та обліку зимуючих птахів;• розвиток гуманного ставлення до птахів, мотивація до їх охорони.

Номер слайду 3

І етап – вивчення орнітофауни своєї місцевості, складання каталогів птахів, визначення місць, де птахи зустрічаються найчастіше.

Номер слайду 4

ІІ етап - виготовлення годівниць та заготівля корму

Номер слайду 5

ІІІ етап – розвішування годівничок та здійснення підгодівлі птахів.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Наші гості

Номер слайду 8

Зима – важке випробування для всіх пернатих. Тож годуймо птахів взимку!

pptx
Додано
17 січня
Переглядів
113
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку