Доповнення текстів зображеннями

Про матеріал
Дізнаєшся: Як додати будь-яке зображення до текстового документу. Як змінити розмір та розташування зображення в тексті.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема уроку: Доповнення текстів зображеннями. Вчитель: Коваленко Ю. В. Урок № 26

Номер слайду 2

Ти дізнаєшся:- Як додати будь-яке зображення до текстового документу.- Як змінити розмір та розташування зображення в тексті.

Номер слайду 3

До текстового документа можна вставити:зображення, що збережені в окремих файлах (малюнки, фотографії, відскановані малюнки);кліпи з колекції Microsoft Office;об’єкти, створені засобами Microsoft Office (фігури, схеми, діаграми тощо).

Номер слайду 4

Вставлення графічних об’єктів у текст здійснюється за допомогою Вкладки «Вставка».1. Перейти на вкладку Вставка2. Обрати команду Рисунок3. Обрати папку, де знаходиться зображення4. Обрати файл зображення5. Натиснути кнопку Вставити

Номер слайду 5

Щоб виділити зображення, по ньому потрібно натиснути лівою кнопкою миші. Виділене зображення має прямокутну рамку з маркерами. За допомогою маркерів графічні об’єкти можна розтягувати, стискати, обертати. Так, фігури можна збільшувати, зменшувати, обертати, віддзеркалювати, розфарбовувати, комбінувати. Вісь повертання. Маркери

Номер слайду 6

Маркери. Обтікання текстом

Номер слайду 7

Про операції, які можна виконувати над графічними зображеннями, можна дізнатися з контекстного меню. За допомогою команд контекстного меню Формат малюнка можна змінити властивості виділеного зображення. Одна з них — спосіб обтікання текстом — визначає взаємне розміщення зображення і тексту на сторінці.

Номер слайду 8

pptx
Додано
15 грудня 2022
Переглядів
311
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку