ДОСЛІДЖЕННЯ ДОСТОВІРНОСТІ РЕКЛАМИ З ПОГЛЯДУ ХІМІЇ

Про матеріал
ДОСЛІДЖЕННЯ ДОСТОВІРНОСТІ РЕКЛАМИ З ПОГЛЯДУ ХІМІЇ Презентація з малюнками. Все коротко, чітко.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДОСЛІДЖЕННЯ ДОСТОВІРНОСТІ РЕКЛАМИ З ПОГЛЯДУ ХІМІЇ

Номер слайду 2

Останній писк моди у галузі створення композицій для прання - введення в порошки ферментів (чомусь званих ензимами). Пральні порошки

Номер слайду 3

Ці речовини досить успішно справляються з біологічними забрудненнями типу плям від яєць, крові, вина і т. д. Порошки з ферментами можуть знадобитися при пранні, наприклад, скатертин або дитячих речей.

Номер слайду 4

Ферменти не витримують температуру понад 50 градусів, так що при пранні постільної білизни з кип'ятінням порошок з ферментами використовувати безглуздо. Тим більше, що їх присутність зазвичай помітно здорожує порошок.

Номер слайду 5

Ступінь забрудненості речей, склад і колір їх тканин, а також наявність плям на них, є одними з головних критеріїв у виборі прального порошку.

Номер слайду 6

Якщо на упаковці немає даних про склад прального порошку, використовувати його небезпечно. При виборі порошку уважно читайте написи на упаковці, звертаючи увагу на кількісний склад компонент, в першу чергу, поверхнево активних речовин і фосфатів (фосфонати так само шкідливі, як і фосфати; в деяких порошках написано «без фосфатів», але є фосфонати). Як вибрати серед запропонованої реклами безпечний порошок?

Номер слайду 7

Купуйте ті порошки, в яких ПАР і фосфатів міститься найменша кількість. Купуйте товари повсякденного хімії без яскраво вираженого аромату, особливо для прання дитячої білизни.

Номер слайду 8

Популярність пральних порошків, що користуються найбільшим попитом, обумовлена ​​тільки роботою рекламних компаній, так як миючі засоби схожі за своїм складом. Не потрібно довіряти рекламі, а більш ретельно вивчати інформацію яка зазначена на етикетці оскільки лише від нас самих залежить наше здоров'я.

pptx
Пов’язані теми
Хімія, Матеріали до уроків
Додано
1 листопада 2022
Переглядів
5596
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку