Джеф Кінні "Щоденник слабака"

Про матеріал
Джеф Кінні "Щоденник слабака" Книга "Щоденник слабака" - легка, проста та зрозуміла, цікава та дуже оптимістична, яка захоплює, мотивує ніколи не здаватися і не опускати руки, які б випробування не спіткали .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Щоденник слабака Джеф КінніКнига 1

Номер слайду 2

Книга 1«Щоденник слабака» - роман, написаний і проілюстрований Джеффом Кінні. Це перша книга із серії «Щоденник слабака». Книга про хлопчика на ім'я Грег Хеффлі та його спроби стати популярним у перший рік навчання у середній школі.

Номер слайду 3

Грег Хеффлі простий американський школяр. Щоденник, який він веде, наповвнений веселих і сумних записів та історій з його життя.

Номер слайду 4

«… Дитинство - жахлива пора. Й кому це знати краще, як не Ґреґу Гефлі! Середня школа, де вчорашня дрібнота опиняється серед рослявих і недобрих підлітків, які вже й бороду голять, це просто катастрофа якась.»Але Ґреґ не втрачає оптимізму й ділиться своїми пригодами та порадами

Номер слайду 5

Грег розповідає про свою сім'ю. Він має брата-підлітка. Родрік, який любить приставати до нього, і молодший брат, малюк на ім'я Менні, який отримує все, що хоче, і йому сходить з рук усе, що він робить неправильно. Батько Грега не заохочує його спосіб життя - цілими днями грати у відеоігри - замість виходити на вулицю і займатися спортом.

Номер слайду 6

«... Ніхто не розуміє: ні батьки , ні навіть найближчі друзі! Хочеш футбольні бутси, а тобі дарують розумні книжки або якийсь пристойний костюм.»Отримавши погані подарунки на Різдво, Грег вирішує зіграти з Роулі в гру, в якій Роулі має спуститися з пагорба на Великому колесі, тоді як Грег намагається збити його з ніг футбольним м'ячем. Під час однієї зі спроб Грега м'яч потрапляє під переднє колесо, через що Роулі падає та ламає руку. Коли Роулі ходить до школи з гіпсом, дівчатка піклуються про нього (носять книги, годують його), що викликає у Грега заздрість.

Номер слайду 7

Багато ше пригод у Грега. Далі читаю про події в його житті…Книга "Щоденник слабака" - легка, проста та зрозуміла, цікава та дуже оптимістична, яка захоплює, мотивує ніколи не здаватися і не опускати руки, які б випробування не спіткали .

Номер слайду 8

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

pptx
Додано
16 січня
Переглядів
138
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку