Екологічна акція "Друзі наші менші"

Про матеріал
завдання: - пошук шляхів вирішення проблем безпритульних тварин гуманними способами (влаштування тварин з притулків, стерилізація; - сприяти зменшенню кількості постраждалих від безпритульних тварин; - пропагувати гуманне ставлення до домашніх тварин; - популяризувати створення притулків для тварин; -допомагати притулкам; - створювати соціальну рекламу; - привернути увагу суспільства до проблеми; - стати учасниками групи у соціальній мережі «Безпритульні тварини ПТЗТ»; - допомагати доносити до громадськості актуальну інформацію про безпритульних тварин; - провести акцію «Допомога для пухнастого»; - організувати виготовлення іграшок та лежаків для тварин; - розвинути в учнів відчуття партнерства та колективної діяльності.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Друзі наші менші

Номер слайду 2

Мета:вивчити ставлення населення до проблеми безпритульних тварин і привернути увагу до проблеми громадськості .

Номер слайду 3

Завдання:- пошук шляхів вирішення проблем безпритульних тварин гуманнимиспособами (влаштування тварин з притулків, стерилізація;- сприяти зменшенню кількості постраждалих від безпритульних тварин;- пропагувати гуманне ставлення до домашніх тварин;- популяризувати створення притулків для тварин;-допомагати притулкам;- створювати соціальну рекламу;- привернути увагу суспільства до проблеми;- стати учасниками групи у соціальній мережі «Безпритульні тварини ПТЗТ»;- допомагати доносити до громадськості актуальну інформацію про безпритульних тварин;- провести акцію «Допомога для пухнастого»;- організувати виготовлення іграшок та лежаків для тварин;- розвинути в учнів відчуття партнерства та колективної діяльності.

Номер слайду 4

- пошук шляхів вирішення проблем безпритульних тварин гуманнимиспособами (влаштування тварин з притулків, стерилізація;- сприяти зменшенню кількості постраждалих від безпритульних тварин;- пропагувати гуманне ставлення до домашніх тварин;- популяризувати створення притулків для тварин;-допомагати притулкам;- створювати соціальну рекламу;- привернути увагу суспільства до проблеми;- стати учасниками групи у соціальній мережі «Безпритульні тварини ПТЗТ»;- допомагати доносити до громадськості актуальну інформацію про безпритульних тварин;- провести акцію «Допомога для пухнастого»;- організувати виготовлення іграшок та лежаків для тварин;- розвинути в учнів відчуття партнерства та колективної діяльності.

Номер слайду 5

Об’єкт дослідження: безпритульні тварини. Предмет дослідження: обізнаність населення про правила поведінки з безпритульними тваринами, чи цікавить взагалі їх це питання.

Номер слайду 6

Термін реалізації : вересень-грудень 2018 року. Учасники : вихованці екологічного гуртка

Номер слайду 7

Урок - доброти

Номер слайду 8

Посилання на відео відвідування притулку:https://www.facebook.com/580248035691390/videos/862379410819956/?__tn__=k. CHR&eid=ARDTWmegzp. Zo. OCUNa0ihxzi. SYg9_zb. UHALRz5 Yxz4o. Eepb. RQOEYIve. Sm. Qil. Yy. IHVxe0 Jr0 F1 HHWJPLYF&hc_ref=ART2n. Yp. Msm_8wxtr. WBH2t-u_ye7 U13y. Ds. PRdk2 Gz. SOQcq. Q4xx. AHHcbo. Ulxl. Y3 Ym. Yy. M&fref=nf&__xts__[0]68. ARCCSDYuzk2 Tj2 Teu. ONLkb. LG4o. Du. PRq. PQ8gpi55o0d4p. TLf. Ze3 Qk. O27 Mncx. Rtvlhde0s. Bobz. Cf. X0 OIon. XYI80 MSvx. H7 Jj. Sqga. FCXu. Yr5f. MIXLou14 OW-Qm. Tdmg. Mxiq. PI8pt. Cx7eyax7h. BYq5as1 Ywz. Ihmt4ozkd. CUy. Ny. K7k. BG2 Otmf. DR7 Z-CABGUTh. Ff. Ag9 SVke. Ebvh. Of3 E7r. Oec. TL8 Kz. Uw. GUBb. QNBt. Yp. Qc. M-kgx. W6 Fyc. Yy-e. Fv. T8nl. BGXp. OAHDfl. JIDzp3avjm7757 SWe. Hl. MTo. Uqk9 BE9 U0 Gxe. D-Ap2 NT9 J6q9zm. L_v_Q3 Zxwx. WVLYJqo6l. ZDf. Ln_h. JXzjc. LLGng

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Дякую за увагу!

pptx
Додано
17 січня 2019
Переглядів
762
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку